Schweppes Forum Tutkunu 16 Mrt 2009 #1 Serinlemek istediğinizde hemen yanınızda Schweppes. Reklam kokan hareketler bunlar demeyin kızarım;V Bundan sonra bende aranızdayımm Çok sevindiniz biliyorum...Durun sakinn olun hepinize yetecek kadar Schweppes var
Serinlemek istediğinizde hemen yanınızda Schweppes. Reklam kokan hareketler bunlar demeyin kızarım;V Bundan sonra bende aranızdayımm Çok sevindiniz biliyorum...Durun sakinn olun hepinize yetecek kadar Schweppes var
MRMİC Uzman 16 Mrt 2009 #4 Reklam kokan hareketler bunlar Mandalinalısı pek bi güzel oluyoo Hoşgeldiniz...
Schweppes Forum Tutkunu 16 Mrt 2009 #6 MRMİC dediki: Reklam kokan hareketler bunlar Mandalinalısı pek bi güzel oluyoo Hoşgeldiniz... Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk kızarım demiştim ama mandalinalıyı sevdiğiniz için affettim;P
MRMİC dediki: Reklam kokan hareketler bunlar Mandalinalısı pek bi güzel oluyoo Hoşgeldiniz... Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk kızarım demiştim ama mandalinalıyı sevdiğiniz için affettim;P
MRMİC Uzman 16 Mrt 2009 #8 Eh bunun şerefine aç birertane mandalinalıda içelim yalnız litreliklerden zevk almam ufak cam şişelerden rica edeyim;I
Eh bunun şerefine aç birertane mandalinalıda içelim yalnız litreliklerden zevk almam ufak cam şişelerden rica edeyim;I