iremsu Üye 26 Arl 2009 #1 origami örnekleri ararken nette forumunuzla karşılaştım.bazı linkleri üye olmadan göremezsiniz diyordu,mecburen üye oldum ben de öğretmenim..herkese sevgiler..
origami örnekleri ararken nette forumunuzla karşılaştım.bazı linkleri üye olmadan göremezsiniz diyordu,mecburen üye oldum ben de öğretmenim..herkese sevgiler..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Arl 2009 #2 Hoşgeldiniz..Üye olarak bizi de mutlu ettiniz...Umarım origami örnekleri tam istediklerinizdendir iyi forumlar...
Hoşgeldiniz..Üye olarak bizi de mutlu ettiniz...Umarım origami örnekleri tam istediklerinizdendir iyi forumlar...
jeriko Özel Üye Özel üye 26 Arl 2009 #3 Hoşgeldiniz.Bir öğretmenimizin daha sitemize teşrif etmesi bizi sevindirdi.Umarım katılımcı ve devamlılığı olan üyelerimizden olursunuz.Hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz.Bir öğretmenimizin daha sitemize teşrif etmesi bizi sevindirdi.Umarım katılımcı ve devamlılığı olan üyelerimizden olursunuz.Hayırlı olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Arl 2009 #8 Öğretmen olup uykuya doyan mı varmış. Öğretmenim hemen ruh hali olarak seçmişsiniz
iremsu Üye 26 Arl 2009 #9 YoRuMSuZ dediki: Öğretmen olup uykuya doyan mı varmış. Öğretmenim hemen ruh hali olarak seçmişsiniz Genişletmek için tıklayın... valla utandım.. tabiki biz ohooo en çok tatili bol olan meslek grubundan olunca değil mi;
YoRuMSuZ dediki: Öğretmen olup uykuya doyan mı varmış. Öğretmenim hemen ruh hali olarak seçmişsiniz Genişletmek için tıklayın... valla utandım.. tabiki biz ohooo en çok tatili bol olan meslek grubundan olunca değil mi;
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Arl 2009 #10 Biraz ondan kaynaklanıyor sanırım heran ben de aynı ruh halini kullanmaya başlayabilirim Ek: Aaaa bu arada niye değişmiş ki ruh hali
Biraz ondan kaynaklanıyor sanırım heran ben de aynı ruh halini kullanmaya başlayabilirim Ek: Aaaa bu arada niye değişmiş ki ruh hali