ESmeRR<3 Üye 12 Mrt 2014 #1 Merhabalar.. Ben bu forumda yeniyim. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile üye oldum. Forum nasıl çok merak ediyorum. Bu arada tanışalım. Ben Mira.. Siz ?
Merhabalar.. Ben bu forumda yeniyim. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile üye oldum. Forum nasıl çok merak ediyorum. Bu arada tanışalım. Ben Mira.. Siz ?
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Mrt 2014 #2 Merhaba @ESmeRR<3 Hoş geldin... Kısa zamanda foruma alışacağından eminim, umarım kalıcı ve katılımcı olursun Keyifli forumlar şimdiden...
Merhaba @ESmeRR<3 Hoş geldin... Kısa zamanda foruma alışacağından eminim, umarım kalıcı ve katılımcı olursun Keyifli forumlar şimdiden...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Mrt 2014 #4 Mira hoşgeldiniz zamanla alışıp öğrenirsiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle keyifli forumlar diliyorum.
Mira hoşgeldiniz zamanla alışıp öğrenirsiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle keyifli forumlar diliyorum.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Mrt 2014 #6 Hoşgeldin Mira, keyifli forumlar Arkadaşların kimler bu arada?
ESmeRR<3 Üye 12 Mrt 2014 #7 Hoş bulduk. Arkadaşlarım Zeynep , Emine ve Tuğçe... Forumu bu arkadaşlarım tavsiye etti..