_eylül_ Üyecik 19 Nsn 2016 #1 Merhabalar bende geldim. @Papatya'nın tavsiyesiyle buradayımPapatya'm tavsiye etti koştum geldim Güzel bir foruma benziyor keyifli forumlar dilerim
Merhabalar bende geldim. @Papatya'nın tavsiyesiyle buradayımPapatya'm tavsiye etti koştum geldim Güzel bir foruma benziyor keyifli forumlar dilerim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Nsn 2016 #3 Hoşgeldin Eylül
Hecem Özel Üye Özel üye 19 Nsn 2016 #4 Hoşgeldin @_eylül_ canım ne kadar hoş nick seçmişsin bayıldım.
dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Nsn 2016 #5 _eylül_ dediki: Merhabalar bende geldim. @Papatya'nın tavsiyesiyle buradayımPapatya'm tavsiye etti koştum geldim Güzel bir foruma benziyor keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıklayın... Hosgeldin aramiza canim
_eylül_ dediki: Merhabalar bende geldim. @Papatya'nın tavsiyesiyle buradayımPapatya'm tavsiye etti koştum geldim Güzel bir foruma benziyor keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıklayın... Hosgeldin aramiza canim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Nsn 2016 #9 Hoşgeldin eylül nerde kaldin daha erken gelmeliydin )
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Nsn 2016 #10 @_eylül_ Allahım'a şükürlerimin sebeplerinden birisin sen. Allahım razı olsun senden kuzuum. Hoşgeldin, sefalar getirdin ki. Buralara lazımsın sen, bana lazımsın en çokta. Her zaman yanımda, arkamda, desteğim ol inşALLAH! Hepyanımdakal.*
@_eylül_ Allahım'a şükürlerimin sebeplerinden birisin sen. Allahım razı olsun senden kuzuum. Hoşgeldin, sefalar getirdin ki. Buralara lazımsın sen, bana lazımsın en çokta. Her zaman yanımda, arkamda, desteğim ol inşALLAH! Hepyanımdakal.*