Merhabalar:))

Ve aleyna aleykümselam abicim..Beni kırmadın geldin ya ne diyim bilmiyorum.Hoş geldin sefa geldin.Güzel şiirlerinle buraya renk katacağına inanıyorum..Görüşmek dileğimle..:)

Ve aleyküme selam.Olmaz mı?Ama o yerin ne kadar geniş, ne kadar kalıcı olduğuna katılımınla Sen karar vereceksin.Hoşgeldin sefalar getirdin.

Hoşgeldiniz aramızda bolca yer var
Buyrun sizde yerleşin :)
Keyifli Forumlar:)

Ho$buldum:)sizede iyi ve güzel forumlar..

Ve aleyna aleykümselam abicim..Beni kırmadın geldin ya ne diyim bilmiyorum.Hoş geldin sefa geldin.Güzel şiirlerinle buraya renk katacağına inanıyorum..Görüşmek dileğimle..:)

Estagfirullah benim melek karde$im,seni kirarmiyim?
Olurmu hic öyle $ey?
Ho$ buldum.
ALLAHÚ alem nasip ve kismet ederse görü$ürüz in$aallah:))

Hoşgeldin aramıza olmaz olurmu var tabikide umarım keyifli zamanlar geçirirsin burda:)

Ho$buldum in$aallah benim alacagim keyif kadar bende sizlere keyif sunabilirim:))

hosgeldin tabı buyur sol köşede yer var otur ne demek :) keyifli zaman geçirmen dileğiyle...

Cok ama cok te$ekkür ederim :))

Hoşgeldin Yasak elma..

Cok te$ekkürler ,ho$buldum cok sagolun..

Hoşgeldin Yasak Elma .. Keyifli forumlar ( :

Te$ekkür ederim,ho$buldum:))

Ve aleyküme selam.Olmaz mı?Ama o yerin ne kadar geniş, ne kadar kalıcı olduğuna katılımınla Sen karar vereceksin.Hoşgeldin sefalar getirdin.

Te$ekkürler ediyorum,in$aallah onun kararini sizler gibi kiymetli yönetici ve üye arkada$ ve karde$lerimiz vericektir:))

Hoşgeldin...keyifli Forumlar

Ho$buldum in$aallah hepimizede güzel ve eglenceli forumlar diliyorum,cok sagolun:))

Geri