S -STORM- Usta 1 Ags 2011 #1 Merhabalar,uzun zaman sonra CRAZY FENER sahalara döndü.Eskiler beni tanır Şiir paylaşımlarım tabiki devam edecek Şimidilik herkese merhaba... Herkesin Ramazan-ı Şerif'i mübarek olsun...
Merhabalar,uzun zaman sonra CRAZY FENER sahalara döndü.Eskiler beni tanır Şiir paylaşımlarım tabiki devam edecek Şimidilik herkese merhaba... Herkesin Ramazan-ı Şerif'i mübarek olsun...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2011 #2 Hosgeldin CRAZY FENER. şiirlerini bekliyoruz o zaman gazeteyede ugra arada ama bu arda bu nicki kolay yazamam Fener desem olmazmı.
Hosgeldin CRAZY FENER. şiirlerini bekliyoruz o zaman gazeteyede ugra arada ama bu arda bu nicki kolay yazamam Fener desem olmazmı.
S -STORM- Usta 1 Ags 2011 #3 Olur Fener diyebilirsin,gerçeğinde ben nicki değiştirecektim ama yetmiyor ama olsun... Sizi tanıyamadım gerçeğinde... Haydi herkese güle güle... Unutmadan,gazete Ramazan boyunca özel sayı çıkarıcak...
Olur Fener diyebilirsin,gerçeğinde ben nicki değiştirecektim ama yetmiyor ama olsun... Sizi tanıyamadım gerçeğinde... Haydi herkese güle güle... Unutmadan,gazete Ramazan boyunca özel sayı çıkarıcak...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2011 #7 CRAZY FENER dediki: Olur Fener diyebilirsin,gerçeğinde ben nicki değiştirecektim ama yetmiyor ama olsun... Sizi tanıyamadım gerçeğinde... Haydi herkese güle güle... Unutmadan,gazete Ramazan boyunca özel sayı çıkarıcak... Genişletmek için tıklayın... Foruma ilk geldiğim zamanlarda vardın tanışmamıştık ama
CRAZY FENER dediki: Olur Fener diyebilirsin,gerçeğinde ben nicki değiştirecektim ama yetmiyor ama olsun... Sizi tanıyamadım gerçeğinde... Haydi herkese güle güle... Unutmadan,gazete Ramazan boyunca özel sayı çıkarıcak... Genişletmek için tıklayın... Foruma ilk geldiğim zamanlarda vardın tanışmamıştık ama