Jasmin Üyecik 15 Mrt 2007 #1 Cerez'li olmama vesile olan canim arkadasim cırcırböcee'gine ve akabinde forumda emegi gecen herkese tesekkurler ediyorum. Kendisi yok ama sizlere cok selam soyluyor İyi geceler herekese.
Cerez'li olmama vesile olan canim arkadasim cırcırböcee'gine ve akabinde forumda emegi gecen herkese tesekkurler ediyorum. Kendisi yok ama sizlere cok selam soyluyor İyi geceler herekese.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Mrt 2007 #4 Jasmin Cerezforum ailesi adina hosgeldin
kelebek -ütopik- V.I.P 15 Mrt 2007 #5 Cırcırımın arkadaşı benim de arkadaşımdır Hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin
Jasmin Üyecik 16 Mrt 2007 #6 Hepinize çok teşekkür ederim, kelebek sempatik cümlelerin için ayrıca teşekkürler
cırcırböcee V.I.P V.I.P 20 Mrt 2007 #9 Aman aman yokluğumdan istifade cerezi mi bastın sen bakim hı Hoşgeldin canım seni burda görmek çokkkkkkk güzel kaçmak yok ama ona göre
Aman aman yokluğumdan istifade cerezi mi bastın sen bakim hı Hoşgeldin canım seni burda görmek çokkkkkkk güzel kaçmak yok ama ona göre