Meşgulken Çalan Telefon...

Papatya

V.I.P
V.I.P

Bir yandan telefonu açmak istemek, bir yandan da bu zamanda mı aranır diye sinir olmak,
O an bu iki duygu kıyasıya yarışır arkadaş!
Hele ki F beyin telefonu hep o meşgulken çalar adam da ne yapsın her seferinde söve söve bir hal olur. :P

telefonum 7/24 sessiz modda olduğu için hep sonradan görüyorum gelen çağrıları, pek arayanım oldugu da söylenemez gerçi :P

Genelde evi süpürürken çalar bizim evin telefonu :) Ve genelde arayan babam çıkar.
Zamanlamayı nasıl tutturuyor bilmiyorum :D

Sevmiyorum ben telefon sesini ya, hep sessizde duruyor. Keyfim gelince gelen aramalara geri dönüyorum :P Acil durumlarda ilk aranması gereken insan sayılmam :)

Sevmiyorum ben telefon sesini ya, hep sessizde duruyor :) Keyfim gelince gelen aramalara geri dönüyorum :P Acil durumlarda ilk aranması gereken insan sayılmam :)

Benimde hep sessizde :) Hatta evdekiler dışarı çıktığımda sıkı sıkı tembih ederler, telefonu açık tut aradığımızda ulaşalım sana diye :D
Evin telefonu zamansız çalıyor bazen. Onada çözüm bulamıyorum :P

Benimde hep sessizde :) Hatta evdekiler dışarı çıktığımda sıkı sıkı tembih ederler, telefonu açık tut aradığımızda ulaşalım sana diye :D
Evin telefonu zamansız çalıyor bazen. Onada çözüm bulamıyorum :P

Ben kulağımda kulaklık olmadan ev işi yapamam yani ev telefonunu bile duymamayı becerebiliyorum :D

Geri