Messenger Discovery Live

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Bir çok özelliği içinde barındıran bence muhteşem bir program. Demin yükledim denedim sorunsuz çalıştı.
  • Msn'de çoklu oturum açabilirsiniz (Lİve messenger için genelde sorun oluyordu)
  • Sınırsız titreşim gönderebilme, kendi sayfanızın titremesini engelleme
  • Winamp'ta ne dinliyorum özelliğini açmak
  • Kişi çevirimiçi,çevirimdışı, meşgul vs olduğunda uyarı verme, durumlarını değiştirdiklerinde uyarı verme
  • Biri sizin pencerenizi açtığında, kapattığında uyarı verme
  • İleti yazıyor yazısını kaldırma veya görünmesini sağlama
  • Link gönderebilecek veya gönderemeyecekler listesini dilediğin gibi ayarlama
  • Sizi silenleri anında görebilme
  • Olay günlüğü sayesinde çevirimdışı oturum açanları anlama, gün içinde olup kimler msn açmış, ne gibi değişiklikler yapmış görebilme
  • Programa gerek kalmadan kişinin görüntü resmini çalabilme (Kişiler-Görüntü resmini çal)
  • Karşısındaki yazıyormuş gibi yazabilme( Bunun için !imitate komutunu kullanıp mesajınızı yazın)
Daha aklıma gelmeyen birsürü özelliğiyle MSN tutkunlarının arayıp da bulamadığı..

Ya bazı yorumları okudum kimilerinde sorun çıkarmış ama bende hiçbir sorun olmadı .ok da hoşuma gitti. Kurarken msnyi açık bırakmayın o zaman sorunsuz kuruluyor

Eskiden 7.5 varken kullanmıştım bu programın o versiyonu için olanını. Onda kurarken Msni hem kapatmak hem de çıkış yapmak gerekiyordu. Ama o versiyonda bu sınırsız titreşim gönderme özelliği yoktu:)

Bu live messenger için olanı. Çıkış yapılırsa sanırım daha sorunsuz bir yükleme olur. Daha sayamadığım birsürü özelliği var. Resim çalma işi de çok hoşuma gitti, paintle upraşmaya son :P

Bu dosyayı alamadım bir türlü. Benim bilgisayarımdan kaynaklanmıyorsa sanırım karşıdaki sitede bir problem var. Ne güzel titreşimler gönderecektim:P

Tam, ne güzel dosya yokmuş şunu atayım geri dönüşüme demiştim ki link sağlam :@

Bırakın şu sınırsız titreşim falan nedir ya :@

Shery sanırım yüklerken discovery live yerine beta sürüm msn yi upload etmişim :P Şimdi linki yeniliyorum. Yalnız yükleme ve kaldırmaları yaparken araç çubuğundaki msnyide kapatın. Yoksa kaldırma sırasında hata veriyor

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri