Suskun V.I.P V.I.P 24 Ksm 2011 #11 temizlik yapmaktan fare yoruldu,neyse bakarız dediğinede yorumsuz.
Suskun V.I.P V.I.P 24 Ksm 2011 #12 ZeyNoO dediki: Resim eklemekte yada linkini paylaşmakta güçlük çekenler için bu konu Genişletmek için tıklayın... Hayat Paylaşınca Güzel
ZeyNoO dediki: Resim eklemekte yada linkini paylaşmakta güçlük çekenler için bu konu Genişletmek için tıklayın... Hayat Paylaşınca Güzel
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ksm 2011 #13 yorumsuz ne demiş tekrar tıklayıp düzenleyin ben işte bunu yapıyorum..çok kolay oluyor konu eklemek böyle..bayılıyorum buna..
yorumsuz ne demiş tekrar tıklayıp düzenleyin ben işte bunu yapıyorum..çok kolay oluyor konu eklemek böyle..bayılıyorum buna..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Ksm 2011 #14 KıRMıZı dediki: yorumsuz ne demiş tekrar tıklayıp düzenleyin ben işte bunu yapıyorum..çok kolay oluyor konu eklemek böyle..bayılıyorum buna.. Genişletmek için tıklayın... Evet bende kullanıyorum bunu ama bizim açımızdan düşünmeyenler malesef toplu ekleyip bırakıyor Doğal olarak dış linklerde kalıyor içinde Bu yöntemi üyelere tavsiye etmiyorum
KıRMıZı dediki: yorumsuz ne demiş tekrar tıklayıp düzenleyin ben işte bunu yapıyorum..çok kolay oluyor konu eklemek böyle..bayılıyorum buna.. Genişletmek için tıklayın... Evet bende kullanıyorum bunu ama bizim açımızdan düşünmeyenler malesef toplu ekleyip bırakıyor Doğal olarak dış linklerde kalıyor içinde Bu yöntemi üyelere tavsiye etmiyorum