Mıcrosoft bu ilginç olayla çok yakından ilgilendi

mehmet ş

Katılımcı
RE: SRX1111248887ID - Microsoft Online Customer ServiceKimden'Microsoft Müsteri Hizmetleri' <CNTUS.GNCS.EU.00.TR.MTS.IST.CS.T01.CUS.00.WB@css.one.microsoft.com>
Değerli müşterimiz,

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili size yardımcı olabilmemiz ve gerekli yönlendirmeleri yapabilmemiz için, Microsoft İletişim Hattı'mızı aramanızı rica ediyoruz. Microsoft İletişim Hattı'na hafta içi her gün 09:00- 19:00, Cumartesi 10:00- 18:00 saatleri arasında 444 67 87 (MS TR) numaralı telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

444'lü numaralar şehiriçi arama olarak ücretlendirilmektedir. Herhangi bir ekstra maliyeti yoktur. Ararken başına alan kodu eklemenize gerek yoktur.

Sorularınıza her zaman açık olduğumuzu belirtir, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Microsoft Müşteri Hizmetleri adına Metis

Tel: 444 MS TR (67 87)
Bize Ulaşın:

Bilgisayarınızı Koruyun:
Türkçe Habergrupları:

Online Destek Sitesi:

Not: Bu e-posta gizli bilgi içeriyor olabilir. Eğer gönderilenler listesinde adınız geçmiyorsa lütfen bu e-postaya dayanarak herhangi bir işlem yapmayınız, ekteki dosyaları açmayınız ve hemen yukarıda belirtilen e-posta veya telefon numaralarını kullanarak gönderenle temasa geçiniz.

Note: This email may contain confidential information. If you are not named on the addressee list, please take no action in relation to this email, do not open any attachment and please contact the sender (details above) immediately

--------------------------------------------------------------------------------

--- Original Message ---
From :
Sent : 04 Eylül 2009 Cuma 13:23:08 UTC
To :
Subject : Microsoft Online Customer Service

QUESTIONS OR COMMENTS
Message: BİLGİSAYARIMDA BOŞ BİR RESİM DOSYASI AÇILMIŞ BEN BU DOSYAYI AÇMADIM BU BİR DİZİM DEYİL DENEDİM AMA BÜYLE BİR DOSYA AÇALMIYOR

Hocam içerisinde mail adresi geçen konular ne şekilde olursa olsun forumda paylaşılmıyor. Bu konuyu düzenliyorum.

İyi paylaşımlar.

Geri