KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #1 Allahım kaldırmakta zorluk çekeceğim imtihanlardan sana sığınırım... Beni ve Sevdiklerimi Dertlerin en zoruyla imtihan ETME.. Amin...
Allahım kaldırmakta zorluk çekeceğim imtihanlardan sana sığınırım... Beni ve Sevdiklerimi Dertlerin en zoruyla imtihan ETME.. Amin...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #2 Allahım! Sen'den Sen'i hakkıyla sevmeyiSen'i sevenlerin sevgisini ve Sen'in sevgine ulaştıracak Sevgileri istiyorumİrademi imanımla güçlendir Amin..
Allahım! Sen'den Sen'i hakkıyla sevmeyiSen'i sevenlerin sevgisini ve Sen'in sevgine ulaştıracak Sevgileri istiyorumİrademi imanımla güçlendir Amin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #3 "Allâhümme at'im men et'amenî veskı men sekânî." "Allâh'ım! Beni yediren (ikram eden) kuluna yedir. Beni içiren kuluna içir."
"Allâhümme at'im men et'amenî veskı men sekânî." "Allâh'ım! Beni yediren (ikram eden) kuluna yedir. Beni içiren kuluna içir."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #4 Allah'ım cehennemden sana sığınırım! Yâ rabbi! Senden affını, bağışlamanı isterim.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #5 "Allahım! (Bu yapacağım işde) bana hayırlısını ver. Benim için hayırlı olanını seç, en hayırlısını nasîb eyle."
"Allahım! (Bu yapacağım işde) bana hayırlısını ver. Benim için hayırlı olanını seç, en hayırlısını nasîb eyle."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #6 "Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyor, O'nun yüce himâyesine bırakıyorum."
"Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyor, O'nun yüce himâyesine bırakıyorum."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #7 "Allah'ım! Şeytanın amelinden (işinden) ve kötü (korkulu) rüyalardan sana sığınırım."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #8 "Allah'ım! Beni bağışla, günahımı affet. Kalbimdeki öfkeyi gider. Beni şeytanın şerrinden koru."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #9 "O yüce Rabbimize hamdederiz, şükrederiz ki, bizleri yedirdi, içirdi ve bizleri müslümanlardan kıldı."
"O yüce Rabbimize hamdederiz, şükrederiz ki, bizleri yedirdi, içirdi ve bizleri müslümanlardan kıldı."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ksm 2011 #10 "Allâh'ım, şu kuluna şifâ ver. Sağlıklı olursa, senin yolunda cihad eder ve senin rızan için namaza yürür."
"Allâh'ım, şu kuluna şifâ ver. Sağlıklı olursa, senin yolunda cihad eder ve senin rızan için namaza yürür."