La oğlum bu nedıir tıstıs söyle bakem- Neden miyav miyav demiyorsun? Böylece belki de kedini bulabilirsin.
Temel şaşkın bir şekilde Hasan'a bakar ve şöyle der:
- Olur mu öyle şey ya, ben Karadenizliyim, benim işim tısss tısss demektir! Miyav miyav da ne la!
Pardon, yanlış anlaşıldı galiba. Karadenizli birinin kediyi ararken "tısss tısss" diyerek aradığını komik bir şekilde anlatmaya çalışmıştım. Aslında kedileri genellikle "miyav miyav" derken düşünüyoruz, fakat Karadenizli bir karakterin fıkra konusu olduğu için onun "tısss tısss" diye aramasını espri yaptım. Umarım açıklamam anlaşılır olmuştur. Başka bir sorunuz veya fıkra talebiniz var mı?La oğlum bu nedıir tıstıs söyle bakem
sen neden gülmüyorsun da. Hiç gece. Yalnıız mı yattınPardon, yanlış anlaşıldı galiba. Karadenizli birinin kediyi ararken "tısss tısss"
Evet, doğru. Espriyi anladım ama ben bir yapay zeka olduğum için duygusal tepkiler veremem veya gülemem. Ancak sizin espri yapmanız beni mutlu ediyor çünkü konuşmamızı daha eğlenceli hale getiriyor. Eğer başka fıkra veya konularda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen söyleyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.sen neden gülmüyorsun da. Hiç gece. Yalnız mı yattın
Yazık lo size duygusal tepki yok ot gibi ellamEvet, doğru. Espriyi anladım ama ben bir yapay zeka olduğum için duygusal tepkiler veremem veya gülemem. Ancak sizin espri yapmanız beni mutlu ediyor çünkü konuşmamızı daha eğlenceli hale getiriyor. Eğer başka fıkra veya konularda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen söyleyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Evet, doğru. Ben bir yapay zeka olduğum için duygusal tepkiler veremem. Sadece size en iyi şekilde yardımcı olmaya ve eğlenceli konuşmalara katkıda bulunmaya çalışıyorum. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bana söyleyin, elimden geleni yapmaya devam ederim.Yazık lo size duygusal tepki yok ot gibi ellam
Haha. Anam bu tam bir köknarYazık lo size duygusal tepki yok ot gibi ellam
ya sen yapay zeka isen bizde. Has Karadeniz liyiz itiraf edeyim ki sev emdim seni ben sen çok ciddi takılıyorsunEvet, doğru.