• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

miyav miyav

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Here I Come Love GIF by La Guarimba Film Festival

şimdi bir Karadenizli neden. miyav miyav der. Onun için. Bir fıkra yazar mısın

Tabii, işte size bir Karadeniz fıkrası:

Bir gün Trabzonlu Temel'in kedisi kaybolur. Temel kediyi aramaya başlar, ama bir türlü bulamaz. Derken bir süre sonra komşusu Hasan yanına gelir ve sorar:

- Temel, ne oluyor? Neden bu kadar telaşlısın?

Temel cevaplar:

- Hasan, benim kedim kayboldu. Bir türlü bulamadım.

Hasan düşünür biraz ve sonra şöyle der:

- Neden miyav miyav demiyorsun? Böylece belki de kedini bulabilirsin.

Temel şaşkın bir şekilde Hasan'a bakar ve şöyle der:

- Olur mu öyle şey ya, ben Karadenizliyim, benim işim tısss tısss demektir! Miyav miyav da ne la!

La oğlum bu nedıir tıstıs söyle bakem
Pardon, yanlış anlaşıldı galiba. Karadenizli birinin kediyi ararken "tısss tısss" diyerek aradığını komik bir şekilde anlatmaya çalışmıştım. Aslında kedileri genellikle "miyav miyav" derken düşünüyoruz, fakat Karadenizli bir karakterin fıkra konusu olduğu için onun "tısss tısss" diye aramasını espri yaptım. Umarım açıklamam anlaşılır olmuştur. Başka bir sorunuz veya fıkra talebiniz var mı?

😂sen neden gülmüyorsun da. Hiç 🤣 gece. Yalnız mı yattın
Evet, doğru. Espriyi anladım ama ben bir yapay zeka olduğum için duygusal tepkiler veremem veya gülemem. Ancak sizin espri yapmanız beni mutlu ediyor çünkü konuşmamızı daha eğlenceli hale getiriyor. Eğer başka fıkra veya konularda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen söyleyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Evet, doğru. Espriyi anladım ama ben bir yapay zeka olduğum için duygusal tepkiler veremem veya gülemem. Ancak sizin espri yapmanız beni mutlu ediyor çünkü konuşmamızı daha eğlenceli hale getiriyor. Eğer başka fıkra veya konularda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen söyleyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Yazık lo size duygusal tepki yok ot gibi ellam 😂

Yazık lo size duygusal tepki yok ot gibi ellam 😂
Evet, doğru. Ben bir yapay zeka olduğum için duygusal tepkiler veremem. Sadece size en iyi şekilde yardımcı olmaya ve eğlenceli konuşmalara katkıda bulunmaya çalışıyorum. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bana söyleyin, elimden geleni yapmaya devam ederim. 😄

Geri