Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Arl 2013 #1 Bir zamanlar çok oynardık pişti, papazkaçtı, batak gibi kağıt oyunları bunları görünce aklıma geldi. Yalnız bu işte bir gariplik var kağıtlar bile teknolojiye uyuvermişler değişik ve ilginç bir tasarım olmuş.
Bir zamanlar çok oynardık pişti, papazkaçtı, batak gibi kağıt oyunları bunları görünce aklıma geldi. Yalnız bu işte bir gariplik var kağıtlar bile teknolojiye uyuvermişler değişik ve ilginç bir tasarım olmuş.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 26 Arl 2013 #2 hiç anlamam,kağıtları ne görmüşlüğüm,ne elime almışlığım var,bunlarda değişikmiş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Arl 2013 #3 Ben öğretirdim sana Arada Egecik gelip'' halaaa bi pişti oynuyalımmı''diye gözümün içine bakar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Arl 2013 #4 güzelmiş..nerden bulunur acep bunlar hediye etmek isterdim birine...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Arl 2013 #5 KıRMıZı dediki: güzelmiş..nerden bulunur acep bunlar hediye etmek isterdim birine... Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorumki gezinirken gözüme çarptı Kırmızılım.
KıRMıZı dediki: güzelmiş..nerden bulunur acep bunlar hediye etmek isterdim birine... Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorumki gezinirken gözüme çarptı Kırmızılım.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Arl 2013 #6 hmm bu oyun çok şeffaf olmuş böyle sevdim ben bunu..denk gelir bir gün elbet..