• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Msn'de Farklı Mail Hesabı Kullanma

• Konuyu açan Konuyu açan sherry
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

sherry

V.I.P
V.I.P
Microsoft firmasına ait @hotmail.com yada @msn.com gibi mail hesapları dışında @gmail.com yada mynet.com yada @.... gibi başka firmalara ait mail hesaplarını Msn’ de kullandıysanız Msn penceresinde ve konuşma pencerenizde koskocaman yazan “e-posta adresi doğrulanmıyor” gibi bir mesajla karşılaşmışsızdır. İşte bu mesajdan kurtulup hesabınızı @hotmail.com uzantılı bir hesap gibi kullanmak için yapmanız gerekenler.

Bir Gmail hasabını Msn de kullanmak için kaydımızı yapalım. cerezforum@gmail.com için işlemlere başlıyoruz. İlgili sayfayı açmak için aşağıdaki linke tıklıyoruz.

Karşınıza aşağıdaki resimde gördüğünüz sayfa çıkıyor. Bu bilgileri resimdeki gibi dolduruyoruz.

“Devam” butonuna tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki resimde görünen sayfa çıkıyor. Burada da ilgili bölümleri inceledikten boş gelen text kutusuna resimdeki gibi mail hesabınızı yazıyorsunuz.

Son olarak “Kabul Ediyorum” butonuna tıklıyoruz.

Şimdi Gmail hesabımızdaki mail kutumuza gidip bize buradan gelen aktivasyon mailine bakıyoruz. Bu maildeki aktivasyon linkine tıklayarak işlemlerimizi onaylıyoruz.
Artık mail hesabınız Msn’de kullanılmak üzere hazır. Bu hesapla açtığınız Msn oturumunda Hotmail’e ait bir hesapta yapabildiğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz.

Harikaymış hakikaten ya. Gerçi ben başka bir servis kullanmıyorum ancak MSN listemde birkaç kişide e-posta adresi doğrulanamadı yazıyordu. yahoo maillerde de bu çıkıyordu.

Geri