cemree =)=) V.I.P 11 Tem 2013 #1 Makyaj her kadını değiştirir, güzelleştirir ama bu derece bir fark yaratabileceğine inanmak gerçekten zor. Bu görüntü, biraz bakım, modern bir saç stili ve birkaç makyaj hilesi olduğu sürece gerçekten çirkin kadın yoktur dedirtiyor.
Makyaj her kadını değiştirir, güzelleştirir ama bu derece bir fark yaratabileceğine inanmak gerçekten zor. Bu görüntü, biraz bakım, modern bir saç stili ve birkaç makyaj hilesi olduğu sürece gerçekten çirkin kadın yoktur dedirtiyor.
cemree =)=) V.I.P 11 Tem 2013 #4 YoRuMSuZ dediki: İnanılmaz bir değişim Bayıldım doğrusu Genişletmek için tıklayın... Sanada bulalım böyle bir değişimci adminim
YoRuMSuZ dediki: İnanılmaz bir değişim Bayıldım doğrusu Genişletmek için tıklayın... Sanada bulalım böyle bir değişimci adminim
cemree =)=) V.I.P 11 Tem 2013 #5 eCeL dediki: yok artık bu kadar da olmaz abartmışlar Genişletmek için tıklayın... Makyaj estetik ne ararsan var canım olur tabii
eCeL dediki: yok artık bu kadar da olmaz abartmışlar Genişletmek için tıklayın... Makyaj estetik ne ararsan var canım olur tabii
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2013 #6 cemree dediki: Sanada bulalım böyle bir değişimci adminim Genişletmek için tıklayın... Nedenmiş o
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 11 Tem 2013 #7 cemree dediki: Makyaj estetik ne ararsan var canım olur tabii Genişletmek için tıklayın... makyajla bu kadar değişiliyosa ozaman bende ardiana lima olurum
cemree dediki: Makyaj estetik ne ararsan var canım olur tabii Genişletmek için tıklayın... makyajla bu kadar değişiliyosa ozaman bende ardiana lima olurum
cemree =)=) V.I.P 11 Tem 2013 #8 YoRuMSuZ dediki: Nedenmiş o Genişletmek için tıklayın... Bayılmışsınız
cemree =)=) V.I.P 11 Tem 2013 #9 eCeL dediki: makyajla bu kadar değişiliyosa ozaman bende ardiana lima olurum Genişletmek için tıklayın... olursun tabiiki onunda makyajsız hali ortada
eCeL dediki: makyajla bu kadar değişiliyosa ozaman bende ardiana lima olurum Genişletmek için tıklayın... olursun tabiiki onunda makyajsız hali ortada
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 11 Tem 2013 #10 cemree dediki: olursun tabiiki onunda makyajsız hali ortada Genişletmek için tıklayın... ıyyy vazgeçtim ben böyle kalayım
cemree dediki: olursun tabiiki onunda makyajsız hali ortada Genişletmek için tıklayın... ıyyy vazgeçtim ben böyle kalayım