Nasıl bir maşuksunuz?

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Ürkek
Size âşık olunduğunda tam olarak ödünüz yer değiştiriyor. Nasıl biridir, kimdir, kimin nesidir, acep kimyalarımız uyar mı, bana daha öncekilerin ettikleri eziyetleri tekrarlar mı derken uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz maşukunuzdan. O da bunu oyun zannedip peşinize düşüyor.

Yeterince sabırlıysa ve size bütün endişelerinizi giderme konusunda garanti verirse ne ala. Yoksa kapıları o kadar sıkı kapatıyorsunuz ki benim diyen babayiğit kadın/erkek hak getire. Ürkekliğiniz aslında bir sınav aracı gibi. Üstesinden gelebilen sizi de hak ediyor, gelemeyen yoluna sizsiz devam ediyor

Ürkek
Size âşık olunduğunda tam olarak ödünüz yer değiştiriyor. Nasıl biridir, kimdir, kimin nesidir, acep kimyalarımız uyar mı, bana daha öncekilerin ettikleri eziyetleri tekrarlar mı derken uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz maşukunuzdan. O da bunu oyun zannedip peşinize düşüyor. Yeterince sabırlıysa ve size bütün endişelerinizi giderme konusunda garanti verirse ne ala. Yoksa kapıları o kadar sıkı kapatıyorsunuz ki benim diyen babayiğit kadın/erkek hak getire. Ürkekliğiniz aslında bir sınav aracı gibi. Üstesinden gelebilen sizi de hak ediyor, gelemeyen yoluna sizsiz devam ediyor.

Ürkek
Size âşık olunduğunda tam olarak ödünüz yer değiştiriyor. Nasıl biridir, kimdir, kimin nesidir, acep kimyalarımız uyar mı, bana daha öncekilerin ettikleri eziyetleri tekrarlar mı derken uzaklaştıkça uzaklaşıyorsunuz maşukunuzdan. O da bunu oyun zannedip peşinize düşüyor. Yeterince sabırlıysa ve size bütün endişelerinizi giderme konusunda garanti verirse ne ala. Yoksa kapıları o kadar sıkı kapatıyorsunuz ki benim diyen babayiğit kadın/erkek hak getire. Ürkekliğiniz aslında bir sınav aracı gibi. Üstesinden gelebilen sizi de hak ediyor, gelemeyen yoluna sizsiz devam ediyor.

Bizden geçti bu işler yinede katılımcı olayım dedim birazda moral oldu emeğine gönlüne sağlık yeşüLL

Oyuncu
Size aşık olunduğunu fark ettiğinizde, bu aşkı isteseniz de istemeseniz de hormonlarınızın oyun oynama emrini yerine getirmeye başlıyorsunuz. İşvelerin, cilvelerin, nazların bini bir para… Doğrusunu söylemek gerekirse kimi zaman bu yaptıklarınız eziyet boyutlarına da ulaşmıyor değil. Fakat bu oyunlara katlanan, sizinle layıkıyla oynayan aşığa bir kez kendinizi kaptırmayagörün. İşte o zaman yelkenleriniz suya iniveriyor. Âşık maşuğa dönüştüğünde süt dökmüş kedi misali dizinin dibine ilişiveriyorsunuz.

Ahaha :D Tuttu yha :D Hemen ilişirim dizinin dibine :D

Geri