Ne kadar eğlencelisiniz?

Benim Test Sonucu : Eğlenceli biri sayılabilirsiniz.
Eğlenceli biri sayılabilirsiniz. Ama pek de öyle deli dolu olduğunuz söylenemez. Eğlence, sizin için hayatınızın ilk sıralarında değil. Yeri geldiğinde eğlenmeyi de biliyorsunuz.

Test Sonucu : Tam bir eğlence düşkünüsünüz.
Tam bir eğlence düşkünüsünüz. Sizin yanınızda sıkılmak imkansız gibi bir şey. İnsanları kendinize çekiyor ve girdiğiniz ortamı hemen şenlendiriyorsunuz
.

yorumsuz:D:D:D

4 oldu:):P

Eğlenceli biri sayılabilirsiniz.
Eğlenceli biri sayılabilirsiniz. Ama pek de öyle deli dolu olduğunuz söylenemez. Eğlence, sizin için hayatınızın ilk sıralarında değil. Yeri geldiğinde eğlenmeyi de biliyorsunuz

Test Sonucu : Eğlenceli biri sayılabilirsiniz.
Eğlenceli biri sayılabilirsiniz. Ama pek de öyle deli dolu olduğunuz söylenemez. Eğlence, sizin için hayatınızın ilk sıralarında değil. Yeri geldiğinde eğlenmeyi de biliyorsunuz.

:)))))))))

bu link yine vardi ben yine yiorum yazmistim yani test :)

Test Sonucu : Tam bir eğlence düşkünüsünüz.
Tam bir eğlence düşkünüsünüz. Sizin yanınızda sıkılmak imkansız gibi bir şey. İnsanları kendinize çekiyor ve girdiğiniz ortamı hemen şenlendiriyorsunuz.

Geri