Ne Kadar Savurgansınız?

Paranızı yönetebiliyor musunuz? Yoksa o mu sizi yönetiyor ? 10 soruluk testi çözdüğünüzde bunun cevabını bulacaksınız, ancak unutmayın bu test eğlence amaçlıdır ve sonuçlar bilimsel değer taşımaz.

Cimri
Gelecek mutlaka birgün gelecek ancak bunu düşünmekten kimi zaman bugünü yaşamayı unutuyorsunuz, para yaşamak için gerekli fakat siz onu sadece hayatta kalmak için kullanıyorsunuz. Evet alışkanlıkları değiştirmek zor ama cebinizdeki akrepten kurtulmanız gerekiyor. Biriktirdiğiniz paranın bir kısmınıda olsa kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak için harcarsanız çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

Cimri
Gelecek mutlaka birgün gelecek ancak bunu düşünmekten kimi zaman bugünü yaşamayı unutuyorsunuz, para yaşamak için gerekli fakat siz onu sadece hayatta kalmak için kullanıyorsunuz. Evet alışkanlıkları değiştirmek zor ama cebinizdeki akrepten kurtulmanız gerekiyor. Biriktirdiğiniz paranın bir kısmınıda olsa kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak için harcarsanız çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

bu bazı beni tanıyan kişileri çok sevindirecek :) inanmıyom ya ben asla cimri olmadım oldum mu acep :)

Cimri
Gelecek mutlaka birgün gelecek ancak bunu düşünmekten kimi zaman bugünü yaşamayı unutuyorsunuz, para yaşamak için gerekli fakat siz onu sadece hayatta kalmak için kullanıyorsunuz. Evet alışkanlıkları değiştirmek zor ama cebinizdeki akrepten kurtulmanız gerekiyor. Biriktirdiğiniz paranın bir kısmınıda olsa kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak için harcarsanız çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz

Bende cimri çıktım kardeşlerime sorsalar onlarda bu testi çözmeden direk cimri derlerdi:D ama ben buna cimrilik demiyorum üzgünüm tutumluyum TU-TUM-LU:D:D

Savurgan
Ne demişti ünlü Fransız lider para para para! Bu söz sizin için hayatın anlamı olmuş,akşam yatağa girdiğinizde yakın zamanda almak istediğiniz LCD televizyonu veya o vitrinde gördüğünüz an vurulduğunuz ancak bütçenizi fazlasıyla aşan çantayı düşünür hale gelmişsiniz. Para harcarken kendinizi kısıtlamazsanız, gelecekte bu durum hiç beklemediğiniz sonuçlar doğurabilir.

dedi bana densiz ;P

Cimri
Gelecek mutlaka birgün gelecek ancak bunu düşünmekten kimi zaman bugünü yaşamayı unutuyorsunuz, para yaşamak için gerekli fakat siz onu sadece hayatta kalmak için kullanıyorsunuz. Evet alışkanlıkları değiştirmek zor ama cebinizdeki akrepten kurtulmanız gerekiyor. Biriktirdiğiniz paranın bir kısmınıda olsa kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak için harcarsanız çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. :)

Geri