-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Nsn 2013 #1 yine bir bilin bakalım dahaaaa eveetttt arkadaşlar sorun anlatayım ve bilin ödülüm 5000 soruları bekliyorum
yine bir bilin bakalım dahaaaa eveetttt arkadaşlar sorun anlatayım ve bilin ödülüm 5000 soruları bekliyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Nsn 2013 #5 ZeyNoO dediki: Hammaddesi nedir Genişletmek için tıklayın... nefret ediyorum şu sorudan ne yazık ki plastik Upvote 0 Downvote
ZeyNoO dediki: Hammaddesi nedir Genişletmek için tıklayın... nefret ediyorum şu sorudan ne yazık ki plastik
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Nsn 2013 #7 kelebek dediki: belli bir geometrik şekle sahip mi Genişletmek için tıklayın... evet genel kabul görmüş bi şekli var Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: belli bir geometrik şekle sahip mi Genişletmek için tıklayın... evet genel kabul görmüş bi şekli var
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Nsn 2013 #8 ağırlığı bakımından kolay hareket ettirilir cinsten mi Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Nsn 2013 #9 kelebek dediki: ağırlığı bakımından kolay hareket ettirilir cinsten mi Genişletmek için tıklayın... evet oldukça hafif Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: ağırlığı bakımından kolay hareket ettirilir cinsten mi Genişletmek için tıklayın... evet oldukça hafif