• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Neden Acaba

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Çok merak etmişimdir.Neden zayıflığından yada şişmanlığından şikayetçi olan insanlar içlerine giremeyecekleri kadar dar kıyafet giyip kendilerini iğrenç göstermek isterler.
Çok zayıfım diye hayıflanır öyle giyinjirki kemikleri sayılacak.Çok kiloluyum diye hayıflanır.Öyle giyerki 1 kilometreden kilosunu tahmin edersin.Nedir yani.O zaman niye dert ediyosun madem özgüvenin tavan yapmış.

zayıfı bilemem ama şişmanlar için pek seçim şansı yok xl beden battal beden kıyafetler gerçekten iğrenç kesim yaz tatilinde tekstil işindede çalısmıstım ve kilo sorunu olan insanlar için pek bi seçim şansı yok ya o iğrenç kıyafetleri giyecekler yada kendilerine olmasada içlerinde kalan beğendikleri kıyafetleri darda olsa içlerine girmeyi basardıkları için giyecekler.

hiç şişman olmadım bilmiyorum..içinde rahat olmadığım kıyafetide girmiyorum zaten bana yakıştıktan sonra rahatsa çuval bile giyerim:):)

Geri