Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
aşık mısın kıs sen hep aşk ile ilgili konular açıyorsun yoksa aşk konuları ragbet görür diyemi neyse konuya dönelim öhöm öhöm gerçekten yazı aşkı anlatmış ellerine sağlık ama acaba eskiden aşklar böylemiydiki... teşekürler...
aşık mısın kıs sen hep aşk ile ilgili konular açıyorsun yoksa aşk konuları ragbet görür diyemi neyse konuya dönelim gerçekten yazı aşkı anlatmış ellerine sağlık ama acaba eskiden aşklar böylemiydiki... teşekürler...
öhöm öhöm ganguş yinemi sen yaw bir rahat ver yaw fena laf oldu koptum yani baglanamıyorum ne aşkı be ganguşum ıskaladın ama nedense sen de beni bahane ederek aşk konularına atlıyorsun hayırdır
öhöm öhöm ganguş yinemi sen yaw bir rahat ver yaw fena laf oldu koptum yani baglanamıyorum ne aşkı be ganguşum ıskaladın ama nedense sen de beni bahane ederek aşk konularına atlıyorsun hayırdır