ShadoW Katılımcı 8 Ock 2008 #1 Yaf adminim bu nick altindaki yildiz isimlerini degistirmek mumkun mu acaba ?? Gercekten cok ezik hissediyorum kendimi... Amele gibi bu isimlerr !! Bi de mesela 1. yildizda bu yaziyor, 2. yildizda bu yaziyor gibi tanitimlar yaparsaniz sevinirim
Yaf adminim bu nick altindaki yildiz isimlerini degistirmek mumkun mu acaba ?? Gercekten cok ezik hissediyorum kendimi... Amele gibi bu isimlerr !! Bi de mesela 1. yildizda bu yaziyor, 2. yildizda bu yaziyor gibi tanitimlar yaparsaniz sevinirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ock 2008 #2 Ezik hissedecek birşey yok. Mesaj sayınız yükseldikçe buradaki isim de (bir nevi rütbe) değişecektir. Üyeler için bu değişiklik yapılmıyor. Burayı İnceleyebilirsiniz. Upvote 0 Downvote
Ezik hissedecek birşey yok. Mesaj sayınız yükseldikçe buradaki isim de (bir nevi rütbe) değişecektir. Üyeler için bu değişiklik yapılmıyor. Burayı İnceleyebilirsiniz.
Kassandra Usta 12 Şbt 2008 #3 pardon sanırım bu başlığa yazabilirmişim neyse başlık açtık bahaneyle kesemiz dolsun azıcık tabii ezik hissedilcek bi durum yok söyleyenin tuzu kuru 5 yıldızım olsa bende öyle sölerim Upvote 0 Downvote
pardon sanırım bu başlığa yazabilirmişim neyse başlık açtık bahaneyle kesemiz dolsun azıcık tabii ezik hissedilcek bi durum yok söyleyenin tuzu kuru 5 yıldızım olsa bende öyle sölerim
kelebek -ütopik- V.I.P 12 Şbt 2008 #4 Yıldızları gökyüzünden topladık biz çıkın siz de toplayın Öyle bedavaya ekmek yok burda çalış sen de kazan yıldızını Upvote 0 Downvote
Yıldızları gökyüzünden topladık biz çıkın siz de toplayın Öyle bedavaya ekmek yok burda çalış sen de kazan yıldızını
Kassandra Usta 12 Şbt 2008 #5 nerden biliim çalışmam gerektiğiniii diyorum yha civcivken güzeldiii.... oturupda başarabilen tek canlı tavuktur diee ses etmediimm tavuk olcam oturcam başarcam sandım... Upvote 0 Downvote
nerden biliim çalışmam gerektiğiniii diyorum yha civcivken güzeldiii.... oturupda başarabilen tek canlı tavuktur diee ses etmediimm tavuk olcam oturcam başarcam sandım...