Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #1 Ben her zaman hırs yapar birşeylere sarar öğrenirim psde benim için öyle bu başlıkta ps çalışmalarımı paylaşıcam
Ben her zaman hırs yapar birşeylere sarar öğrenirim psde benim için öyle bu başlıkta ps çalışmalarımı paylaşıcam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Tem 2014 #4 Hiç fena değil bunlar. Kendin mi düzenledin resimleri @Ninova ?
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #5 YoRuMSuZ dediki: Hiç fena değil bunlar. Kendin mi düzenledin resimleri @Ninova ? Genişletmek için tıklayın... photoshop cs5 le yapıyorum evet yaklasık 1.5 aydır falan ugrasıyorum
YoRuMSuZ dediki: Hiç fena değil bunlar. Kendin mi düzenledin resimleri @Ninova ? Genişletmek için tıklayın... photoshop cs5 le yapıyorum evet yaklasık 1.5 aydır falan ugrasıyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Tem 2014 #6 Hepsi çok hoşmuş ama içlerinden bir kaçını daha da beğendim Eline sağlık @Ninova
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #7 @Papatya tesekkur ederim avatari buraya koyamiyoruz boyuttan dolayi simdilik imza istegi aliyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Tem 2014 #8 sırt olsun taştan olsun,sırtı görünen bütün fotoğraflar,resimler candır
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 18 Tem 2014 #9 @arz-ı hal bende bayiliyorum su anda profilimde olan gibi :w
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Tem 2014 #10 Ninova dediki: @arz-ı hal bende bayiliyorum su anda profilimde olan gibi :w Genişletmek için tıklayın... ona da bayıldım zaten benim kirli yüz bir profil fotoğrafım vardı,yıllarca kullandım hala kullanmaktayım,şimdi burada kullandığımda öyle,bir defa beğenirsem en az 5 yıl kullanıyorum
Ninova dediki: @arz-ı hal bende bayiliyorum su anda profilimde olan gibi :w Genişletmek için tıklayın... ona da bayıldım zaten benim kirli yüz bir profil fotoğrafım vardı,yıllarca kullandım hala kullanmaktayım,şimdi burada kullandığımda öyle,bir defa beğenirsem en az 5 yıl kullanıyorum