NiYe zoRLanıRsıN ki KaLBinDeN siLMeN geReKTiğiNi biLiRSin..

Niye zorlanırsın ki kalbinden silmen gerektiğini bilirsin.
Olmamalıdır, doğruda değildir senin için ileride bin kat daha mutsuz olabilirsin bunların hepsini bilirsin ama gene de istersin yüzlerce sebep çıkartırsın sıralarsın ama gene de istersin, vermişsindir kalbini bir kere… Peki bu kadar severken, her şeyi sineye çekecek kadar severken, sevildiğine inanırken ne olurda her şey bir anda terkedilmişliğe, onsuzluğa döner,ölüm değildir bu ama benzer, yaşadığını bilirsin ama senin için değil,görmezsin duymazsın,dokunmazsın. Aslında o yaşar ama senin için ölüdür gene de bunu bir ölüm gibi göremezsin çünkü kızgınsındır bilerek öldüğünü düşünürsün, bu ilişki için yaşayabileceğine, var gücüyle bu ilişki için çalışmasını, hayata karşı koymasını,senin elini ne olursa olsun bırakmamasını istesin ama yapamaz bir süre dayanırsın destek olmak ister yapabileceğinizi kanıtlamaya çalışırsın ama gene olmaz o bir türlü görmez o görmedikçe kızarsın neden görmüyor aslında ne kadar açık bir şey dersin senin için açıktır,sen yaşamak istersin çünkü inanıyorsundur ki mutlu olacaksınız…O ise çoktan oradan
gitmiştir. Bunu o tamamen yok olduğunda anlarsın o çok önceden gitmiştir sen fark etmemiş beklide kandırmışsındır kendini.
Kendine dersin ki ben tüm bunları neden fark edemedim,neden bu gidişi engelleyemedim dersin kendinde cevap arasın için acır,yanıtı veremezsin,sadece çok istemiştim onunla hayatı çok istemiştim dersin.
İçinde acıyla aşkını gömmek için kalbinde göz yaşarıyla bir mezar kazmaya başlar,yavaş yavaşta hayata yeniden bakmayı her günün yeni sevgiler getirdiğini fark etmeye başlarsın ....

Geri