30 Mrt 2017 Cevap: 4 Note 4 telefonun kilit ekranında adım sayınızı görmek istiyorsanız: Ayarlar > Cihaz > Kilit ekranı bölümüne gelip buradan "Bilgileri göster" seçeneğine tıklayın. Buradan Adımsayar seçeneğindeki kutucuğa tik koyun. Artık kilit ekranında adım sayınız görünecektir. Genişletmek için tıklayın...
Note 4 telefonun kilit ekranında adım sayınızı görmek istiyorsanız: Ayarlar > Cihaz > Kilit ekranı bölümüne gelip buradan "Bilgileri göster" seçeneğine tıklayın. Buradan Adımsayar seçeneğindeki kutucuğa tik koyun. Artık kilit ekranında adım sayınız görünecektir.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Mrt 2017 #3 Note 7 toplanmıştı. Sanırım yakın zamanda bomba gibi geri dönecek tekrar. Artık note 4 değil note 7 zamanı @-araz- . Galaxy Note 7 yenileniyor, geri dönüyor
Note 7 toplanmıştı. Sanırım yakın zamanda bomba gibi geri dönecek tekrar. Artık note 4 değil note 7 zamanı @-araz- . Galaxy Note 7 yenileniyor, geri dönüyor
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Mrt 2017 #4 benim ona param yetmez ama dersen ki ben sana hediye alırım ban o zaman olur☺ bu arafa etiket bildirimi gelmiyor @YoRuMSuZ
benim ona param yetmez ama dersen ki ben sana hediye alırım ban o zaman olur☺ bu arafa etiket bildirimi gelmiyor @YoRuMSuZ
buhurdan Özel Üye Özel üye 30 Mrt 2017 #5 YoRuMSuZ dediki: Note 7 toplanmıştı. Sanırım yakın zamanda bomba gibi geri dönecek tekrar. Artık note 4 değil note 7 zamanı @-araz- . Galaxy Note 7 yenileniyor, geri dönüyor Genişletmek için tıklayın... gerçekten bomba gibi dönmez inşaallah yoksa gene ellerinde patlar
YoRuMSuZ dediki: Note 7 toplanmıştı. Sanırım yakın zamanda bomba gibi geri dönecek tekrar. Artık note 4 değil note 7 zamanı @-araz- . Galaxy Note 7 yenileniyor, geri dönüyor Genişletmek için tıklayın... gerçekten bomba gibi dönmez inşaallah yoksa gene ellerinde patlar