wien06 V.I.P V.I.P 7 Nsn 2008 #1 Bu Oyun Nasıl Oynanır?[/U] Yükleme bittikten sonra Start Game tuşuna basıyoruz, Oyun başlayınca tamamen kontrol fare ile yapılıyor, Elmaları vurdukça yeni bölümlere geçiyorsunuz.
Bu Oyun Nasıl Oynanır?[/U] Yükleme bittikten sonra Start Game tuşuna basıyoruz, Oyun başlayınca tamamen kontrol fare ile yapılıyor, Elmaları vurdukça yeni bölümlere geçiyorsunuz.
wien06 V.I.P V.I.P 7 Nsn 2008 #3 kassandra dediki: tam 12den vurdum ama adamı alnının 12sinden Genişletmek için tıklayın... Sen kesin bilerek vurmusundur
kassandra dediki: tam 12den vurdum ama adamı alnının 12sinden Genişletmek için tıklayın... Sen kesin bilerek vurmusundur
Kassandra Usta 7 Nsn 2008 #4 wien06 dediki: Sen kesin bilerek vurmusundur Genişletmek için tıklayın... yok aslında kalbinden vurcaktım onu da beceremedim kaldırın oyunu yaw adama yazık delik deşik oldu benim yüzümden
wien06 dediki: Sen kesin bilerek vurmusundur Genişletmek için tıklayın... yok aslında kalbinden vurcaktım onu da beceremedim kaldırın oyunu yaw adama yazık delik deşik oldu benim yüzümden
wien06 V.I.P V.I.P 9 Nsn 2008 #6 kassandra dediki: en fazla 7 okçuluk kurslarına mı katılsam ne Genişletmek için tıklayın... Senle evlenecek kocanin vay haline Yazik adami ne hale getirmisin oyunu yanlis anladin galiba adami degil ELMAYI vuracaksin
kassandra dediki: en fazla 7 okçuluk kurslarına mı katılsam ne Genişletmek için tıklayın... Senle evlenecek kocanin vay haline Yazik adami ne hale getirmisin oyunu yanlis anladin galiba adami degil ELMAYI vuracaksin
Kassandra Usta 9 Nsn 2008 #7 nie öle diosun ki evlenince kocamın kafasına elma koyup okçuluk oynamicaksak sorun yok bence bu arada 10. seviyeye kadar geldim çok aziimliyim çoookk (=(=
nie öle diosun ki evlenince kocamın kafasına elma koyup okçuluk oynamicaksak sorun yok bence bu arada 10. seviyeye kadar geldim çok aziimliyim çoookk (=(=
wien06 V.I.P V.I.P 11 Nsn 2008 #8 kassandra dediki: nie öle diosun ki evlenince kocamın kafasına elma koyup okçuluk oynamicaksak sorun yok bence bu arada 10. seviyeye kadar geldim çok aziimliyim çoookk (=(= Genişletmek için tıklayın... Senden korkulur elmayi birak sen adamin kafasina erik koyup ok atarsin
kassandra dediki: nie öle diosun ki evlenince kocamın kafasına elma koyup okçuluk oynamicaksak sorun yok bence bu arada 10. seviyeye kadar geldim çok aziimliyim çoookk (=(= Genişletmek için tıklayın... Senden korkulur elmayi birak sen adamin kafasina erik koyup ok atarsin
Kassandra Usta 11 Nsn 2008 #9 wien06 dediki: Senden korkulur elmayi birak sen adamin kafasina erik koyup ok atarsin Genişletmek için tıklayın... atraksiyon olur denemeliyim kesinlikle (=(= supermoddan süper öneriler
wien06 dediki: Senden korkulur elmayi birak sen adamin kafasina erik koyup ok atarsin Genişletmek için tıklayın... atraksiyon olur denemeliyim kesinlikle (=(= supermoddan süper öneriler