felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Arl 2012 #4 arz-ı hal dediki: elbette var,hatta bir sürü var Genişletmek için tıklayın... Birini ben biliyorum Mesela aldatılınca vurursun
arz-ı hal dediki: elbette var,hatta bir sürü var Genişletmek için tıklayın... Birini ben biliyorum Mesela aldatılınca vurursun
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Arl 2012 #5 felsefe_mi dediki: Birini ben biliyorum Mesela aldatılınca vurursun Genişletmek için tıklayın... aynen soruyu okuyunca düşündüm ve gerçekten ne kadar çok asla yapmam dediklerim varmış
felsefe_mi dediki: Birini ben biliyorum Mesela aldatılınca vurursun Genişletmek için tıklayın... aynen soruyu okuyunca düşündüm ve gerçekten ne kadar çok asla yapmam dediklerim varmış
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Arl 2012 #6 arz-ı hal dediki: aynen soruyu okuyunca düşündüm ve gerçekten ne kadar çok asla yapmam dediklerim varmış Genişletmek için tıklayın... Asla, asla deme
arz-ı hal dediki: aynen soruyu okuyunca düşündüm ve gerçekten ne kadar çok asla yapmam dediklerim varmış Genişletmek için tıklayın... Asla, asla deme
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Arl 2012 #7 Ölsem de doğru bildiğim şeyden caymam, sigara içmem , alkol almam, haksızlığa dayanmam vesaire vesaire..
Ölsem de doğru bildiğim şeyden caymam, sigara içmem , alkol almam, haksızlığa dayanmam vesaire vesaire..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Arl 2012 #8 felsefe_mi dediki: Asla, asla deme Genişletmek için tıklayın... asla asla deme diyen melis (psikoloğum) asla dedikçe aslaları yaparsın derdi asla demem aslında sorunun suçu
felsefe_mi dediki: Asla, asla deme Genişletmek için tıklayın... asla asla deme diyen melis (psikoloğum) asla dedikçe aslaları yaparsın derdi asla demem aslında sorunun suçu
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Arl 2012 #9 arz-ı hal dediki: asla asla deme diyen melis (psikoloğum) asla dedikçe aslaları yaparsın derdi asla demem aslında sorunun suçu Genişletmek için tıklayın... Boşver psikoloğu falan o sana herhalde öyle diyecek. Seansa 100 dolar kesiyor Tedaviyi hemen bitirir mi?
arz-ı hal dediki: asla asla deme diyen melis (psikoloğum) asla dedikçe aslaları yaparsın derdi asla demem aslında sorunun suçu Genişletmek için tıklayın... Boşver psikoloğu falan o sana herhalde öyle diyecek. Seansa 100 dolar kesiyor Tedaviyi hemen bitirir mi?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Arl 2012 #10 felsefe_mi dediki: Boşver psikoloğu falan o sana herhalde öyle diyecek. Seansa 100 dolar kesiyor Tedaviyi hemen bitirir mi? Genişletmek için tıklayın... işin ilginci ise yaptıklarında haklısın demesiydi o halde sana niye geliyorum dediğimde,birlikte aşacaz sıkıntıları demişti not: normal insan gibi üzülmeme izin verselerdi daha çabuk aşardım engelleri ben
felsefe_mi dediki: Boşver psikoloğu falan o sana herhalde öyle diyecek. Seansa 100 dolar kesiyor Tedaviyi hemen bitirir mi? Genişletmek için tıklayın... işin ilginci ise yaptıklarında haklısın demesiydi o halde sana niye geliyorum dediğimde,birlikte aşacaz sıkıntıları demişti not: normal insan gibi üzülmeme izin verselerdi daha çabuk aşardım engelleri ben