yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #1 Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdinizÖnce hangisini yakarsınız?
Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdinizÖnce hangisini yakarsınız?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 2 Eyl 2022 #2 Cevabı yazdım geri sildim sonra @yilmaz27 abim bilsin diye Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Eyl 2022 #3 Kibrit değil mi Upvote 1 Downvote Çözüm
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 2 Eyl 2022 #4 Bence de kibrit?? Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Eyl 2022 #5 Sentinus dediki: Cevabı yazdım geri sildim sonra @yilmaz27 abim bilsin diye Genişletmek için tıklayın... görünmüyor sen yaz kayit et sonra sil o zaman bildiri geliyor ) yanlis anlamayin kopya cekmiyoruz sadece userlere bilgi veriyoruz Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Cevabı yazdım geri sildim sonra @yilmaz27 abim bilsin diye Genişletmek için tıklayın... görünmüyor sen yaz kayit et sonra sil o zaman bildiri geliyor ) yanlis anlamayin kopya cekmiyoruz sadece userlere bilgi veriyoruz
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Eyl 2022 #6 ben mumu yakardim önce onunla cok sey yakilir kibriti bir kerelige mahsus yakarsin biter ama mum bitmez yani kibriti yakar mumu yakardim mumla gaz lamba si soba sirayla yakardim Upvote 0 Downvote
ben mumu yakardim önce onunla cok sey yakilir kibriti bir kerelige mahsus yakarsin biter ama mum bitmez yani kibriti yakar mumu yakardim mumla gaz lamba si soba sirayla yakardim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #7 Asi Kız dediki: Kibrit değil mi Genişletmek için tıklayın... Evet dogru cevap Canisim Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Eyl 2022 #8 yesim434 dediki: Evet dogru cevap Canisim Genişletmek için tıklayın... Sonunda bişey bildim Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Eyl 2022 #9 Asi Kız dediki: Sonunda bişey bildim Genişletmek için tıklayın... Aslinda cok bilirsinde Bilgisayarin basinda cok olamadigindan dolayi yetisemiyorsun canisim ya Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: Sonunda bişey bildim Genişletmek için tıklayın... Aslinda cok bilirsinde Bilgisayarin basinda cok olamadigindan dolayi yetisemiyorsun canisim ya
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Eyl 2022 #10 yesim434 dediki: Aslinda cok bilirsinde Bilgisayarin basinda cok olamadigindan dolayi yetisemiyorsun canisim ya Genişletmek için tıklayın... @Sypnosis ve @Sentinus a yetişmek imkansız Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Aslinda cok bilirsinde Bilgisayarin basinda cok olamadigindan dolayi yetisemiyorsun canisim ya Genişletmek için tıklayın... @Sypnosis ve @Sentinus a yetişmek imkansız