önceden kimdiniz ?

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Almanya civarinda bir yerlerde 1600 civarinda dogdunuz.
Bir kuyumcu veya saat imalatcisiymisiniz..

Önceki o yasaminizdaki kisa psikolojik profiliniz:
Mütecessis ve kasif, her seyi dibine kadar arastiran, her kitabi son satirina kadar okuyan biri. Drama yetenegi, dogustan aktör.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yasaminizda bazi konularda basarisiz olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardigi ders ve vazife: Bu dünya hasta ve yalniz insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az sansli olanlara yardim etmelisiniz.

bakalim siz önceden kimmis ve neymissiniz?

enkarnasyonunuz
Mütecessis ve kasif buyur bacım anlamadım enkarsonasyonuma ne olmuş almanyada :( ben mülteci ve keşif değilim :( kusura bakma genede emeğine sağlık

Ya Kardesim Sonucta bunu ben yapmiyorum ve eglence bunlara inanmakta dogru degil.. Sanirim bu yurt disindakilere böyle yazi :))) Nachbar

Banada bu cikti :))

Teşhis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..

Bugünkü Doğu Avustralya civarında bir yerlerde 1375 civarında doğdunuz.

Bir vaiz, yayıncı veya eski yazıtlar katibiydiniz..

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor.

İlginçmiş teşekkürler :)

Teşhis:

Bugünkü Almanya civarında bir yerlerde 1600 civarında doğdunuz.

Bir kuyumcu veya saat imalatçısıydınız..

--------------------------------------------------------------------------------

Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Maddi ve ruhani dünya arasında görünmeyen bağlar vardır. Dersiniz: O köprüyü arayıp bulmak ve kullanmak.

aynen çıkanı aldım...

Teşhis:

Bugünkü İskoçya civarında bir yerlerde 1800 civarında doğdunuz.

Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..

--------------------------------------------------------------------------

Doğal bir psikoloji yeteneği. Fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. Her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz.

--------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Probleminiz kararlı ve sebatlı olmayı öğrenmek. Her talihsizlik güçlü iradenize çarpıp dağılmalı

Bayagi ilginc gerci Kirmizi ve lostblue farkli olarak ben gecmistede ERKEKMISIM:)

Teşhis:

Bugünkü Kore civarında bir yerlerde 1450 civarında doğdunuz.
Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz..

Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldu.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.

uvijnklein.webp

Teşhis:

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..

000 derken??!!ben dogdummmuu dogmadimmii??ben bise anlamadımmmmmmmmmmmmm....:):(:(:/

Bugünkü Portekiz civarında bir yerlerde 1750 civarında doğdunuz.

Bir tayfa veya ayakkabıcıydınız..

Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör.

Bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz.

Geri