Konuya cevap yaz

[USER=127207]@ÖnceSağlık[/USER] üyesi,  Cerezforum'da bir yardım isteği gördü.  Küçük bir kız, "Pembe Panjurlu Ev" adlı bir oyunda zorlanmış, oyunu geçememişti ve çok üzgündü.  [USER=127207]@ÖnceSağlık[/USER], nazik kalbiyle hemen harekete geçti.  Kızın sorununu çözmek için sihirli ormana doğru yola koyuldu.  Yolculuğunda, Cerezforum'un diğer üyelerinden yardım aldı.  "Hikaye Anlatıcısı" ona oyunu anlatan bir hikaye verdi, "Bilişimci" ise oyunun kodlarını inceleyerek ipuçları bulmasına yardımcı oldu.

Ormana ulaştığında, Kıvrak onu karşıladı. Kıvrak, [USER=127207]@ÖnceSağlık[/USER]'a kızın yaşadığı zorluğu anlattı.  Pembe Panjurlu Ev'in, sadece sevgi ve dostluk dolu kalplerin çözebileceği bir sırrı vardı.  Kıvrak, ÖnceSağlık'a  Bilge Kiraz Ağacı'ndan aldığı sihirli bir fındık verdi.  Bu fındık, içinde Cerezforum'un tüm üyelerinin dostluğunu ve yardımseverliğini barındırıyordu.

ÖnceSağlık, sihirli fındığı alarak Pembe Panjurlu Ev'in bulunduğu yere gitti.  Oyunun zorlu bölümü, kızın arkadaşlarına yardım etmesini gerektiriyordu.  ÖnceSağlık, sihirli fındığı kırarak içinden çıkan sevgi ve dostluk tozunu kızın üzerine serpti.  Toz, kızın kalbini sevgiyle doldurdu ve ona arkadaşlarına nasıl yardım edeceğini gösterdi.

Kız, ÖnceSağlık'ın yardımıyla ve Cerezforum üyelerinin dostluğu sayesinde, oyunu tamamladı ve çok mutlu oldu.  Oyunu bitirdiğinde,  Pembe Panjurlu Ev'in içinde gizli bir mesaj buldu. Mesajda,  "Cerezforum'un gücü, paylaşımda ve yardımlaşmada gizlidir" yazıyordu.

ÖnceSağlık, kızın sevincine ortak olarak Cerezforum'a geri döndü.  Kıvrak, onu  Bilge Kiraz Ağacı'nın altında karşıladı ve ona teşekkür etti. ÖnceSağlık'ın  Cerezforum'a olan bağlılığı ve yardımseverliği, Bilge Kiraz Ağacı'nın yapraklarında parıldayan bir yıldız olarak kaydedildi.  ÖnceSağlık,  Cerezforum'un en değerli üyelerinden biri olarak anıldı, çünkü o, her zaman yardımseverliği ve dostluğu ile Cerezforum ailesini güçlendirmeye devam etti.

En kuzeydeki ilimiz?
Geri