ÖRDEĞİN KESİLMESİ VE SERVİSİ
Kesilmesi güçtür çünki mafsalları serttir. Zor parçalanır en iyi parçaları fileto bölümüdür. İnce uzun filetolardır. Bu bölüm tavuktaki göğüs etinin aynıdır. Mafsalların çevresi bıçağın ucuyla yarıldıktan sonra önce butlar sonra ayni biçimde kanatlar kesilir. Çatal göğüs kemiğinin alt bölümüne saplanmalıdır ve filetolar sırayla kanatın yakın olan yerinden başlayarak göğüs kemiğine doğru çıkarılmalıdır. Filetoları uzunlamasına gövde üzerine dizmeli ve iki tarafına butları ve kanatları yerleştirmelidir. Servis yapılırken bir but bir kanat bir göğüs filetosuyla birlikte verilmelidir.
Kesilmesi güçtür çünki mafsalları serttir. Zor parçalanır en iyi parçaları fileto bölümüdür. İnce uzun filetolardır. Bu bölüm tavuktaki göğüs etinin aynıdır. Mafsalların çevresi bıçağın ucuyla yarıldıktan sonra önce butlar sonra ayni biçimde kanatlar kesilir. Çatal göğüs kemiğinin alt bölümüne saplanmalıdır ve filetolar sırayla kanatın yakın olan yerinden başlayarak göğüs kemiğine doğru çıkarılmalıdır. Filetoları uzunlamasına gövde üzerine dizmeli ve iki tarafına butları ve kanatları yerleştirmelidir. Servis yapılırken bir but bir kanat bir göğüs filetosuyla birlikte verilmelidir.