Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mrt 2014 #1 Origami - Elbise Katlama 5 - Resimli Origami elbise katlamak için öncelikle renkli elişi kağıtları edinmeniz gerekmektedir. Daha sonra aşağıdaki resimli görselden faydalanarak origaminizi yapmaya başlayabilirsiniz..
Origami - Elbise Katlama 5 - Resimli Origami elbise katlamak için öncelikle renkli elişi kağıtları edinmeniz gerekmektedir. Daha sonra aşağıdaki resimli görselden faydalanarak origaminizi yapmaya başlayabilirsiniz..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2014 #2 Yıllar önce ne çok severdim ve yapardım.Bunu deneyim yapabilirsem eklerim resimini.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mrt 2014 #3 Çağlayağmur dediki: Yıllar önce ne çok severdim ve yapardım.Bunu deneyim yapabilirsem eklerim resimini. Genişletmek için tıklayın... Yaparsan bekliyorum ablam
Çağlayağmur dediki: Yıllar önce ne çok severdim ve yapardım.Bunu deneyim yapabilirsem eklerim resimini. Genişletmek için tıklayın... Yaparsan bekliyorum ablam
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2014 #4 ZeyNoO dediki: Yaparsan bekliyorum ablam Genişletmek için tıklayın... Renkli bir kağıt bulup hemen denemeye geçiyorum Gülüm.
ZeyNoO dediki: Yaparsan bekliyorum ablam Genişletmek için tıklayın... Renkli bir kağıt bulup hemen denemeye geçiyorum Gülüm.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2014 #5 Renkli kağıt bulamadım ama bizim bilir kişinin milimetrik A4 ü işe yaradı
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Mrt 2014 #7 ZeyNoO dediki: Vayyyy harika olmuş @Çağlayağmur ablam Ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Unutmuşum ufak hatalar var ama oldu teşekkür ederim Gülüm; )
ZeyNoO dediki: Vayyyy harika olmuş @Çağlayağmur ablam Ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Unutmuşum ufak hatalar var ama oldu teşekkür ederim Gülüm; )