YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Aşağıdaki listeden tercihinize göre Ortaokul Öğretim Programlarını indirebilirsiniz. Tablonun sağ tarafındaki İndire yazan linklere tıklayarak ihtiyacınız olan öğretim programını bilgisayarınıza indirebiirsiniz.
Öğretim Kademesi | Program Adı | İndir |
---|---|---|
Ortaokul Programı | Kur´an-ı Kerim Dersi (5-8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Hz. Muhammed´in Hayatı Dersi (5-8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Matematik Uygulamaları Dersi(5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Yaşayan Diller ve Lehçeler Dersi (Kürtçe) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Yaşayan Diller ve Lehçeler Dersi (Adığece ve Abazaca; 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Yazarlık ve Yazma Becerileri Dersi ( 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi ( 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Temel Dinî Bilgiler Dersi ( İslam, 1-2) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Temel Dinî Bilgiler Dersi (İslam; 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı (İmam Hatip Ortaokulu) | İndir |
Ortaokul Programı | Drama Dersi (5 ve 6. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Zekâ Oyunları Dersi (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Okuma Becerileri Dersi Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Bilim Uygulamaları Dersi (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Matematik Dersi (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Seçmeli Hukuk ve Adalet Dersi Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Beden Eğitimi ve Spor Dersi (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Yaşayan Diller ve Lehçeler Dersi (Lazca 5, 6, 7 ve 8.Sınıf) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Spor ve Fiziki Etkinlikler Dersi (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Medya Okuryazarlığı Dersi Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Görsel Sanatlar Dersi (5, 6, 7 ve 8. sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Yaşayan Diller ve Lehçeler Dersi (Gürcüce; 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Rehberlik ve Kariyer Planlama Dersi Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Latin Alfabesine Göre Hazırlanan Adıgece (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar) Öğretim Programı | İndir |
Ortaokul Programı | Çevre Eğitimi Dersi Öğretim Programı | İndir |