Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Diğer bir zıt örneğide Rüzgar Erkoçlar değil mi ablam
O da kızken tam tersi hormon alıp şimdi tam bir erkek vücuduna sahip..
Daha önce kız olduğunu bilen olmasa kimse bu erkek değildi demez
Diğer bir zıt örneğide Rüzgar Erkoçlar değil mi ablam
O da kızken tam tersi hormon alıp şimdi tam bir erkek vücuduna sahip..
Daha önce kız olduğunu bilen olmasa kimse bu erkek değildi demez
Öyle ablam ama yine de yargılamak düşmez bizlere. En doğrusunu Allah bilir diyip geçmek Çünkü yadırgarsak birgün bizim başımıza da gelebilir en yakınlarımızda ki bu daha kötüsüdür. Her zaman büyük konuşmamak lazım. Allah bilir diyip kurcalamamak böyle derin konuları Okuduğumuzda da rabbim hayırlısını versin demeliyiz Herşey bir imtihan şu hayatta. Herkes yada herşey birilerinin imtihanı
Öyle ablam ama yine de yargılamak düşmez bizlere. En doğrusunu Allah bilir diyip geçmek Çünkü yadırgarsak birgün bizim başımıza da gelebilir en yakınlarımızda ki bu daha kötüsüdür. Her zaman büyük konuşmamak lazım. Allah bilir diyip kurcalamamak böyle derin konuları Okuduğumuzda da rabbim hayırlısını versin demeliyiz Herşey bir imtihan şu hayatta. Herkes yada herşey birilerinin imtihanı
Elbette ablam bana da ters ) Ama işte insan korkuyor eleştirirsem başıma gelirmi diye yorum yapmaya çekiniyorum bende
Haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama yine de bir yandan kişilerin içlerini neler yaşadıklarını bilmiyoruz. Bu yüzden Allah bilir diyip uzak duruyorum
Bunu ancak hastalık olduğunda yani vücuttaki hormonlar ile ilgili bir soru yaşandığında kabullenebilirim. Onun dışında kendi istekleriyle ortada hiç bir sorun yokken bunu kendine yapanlara ne demeli bilemiyorum.