• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Östojen Hormonu Alan Genç

Diğer bir zıt örneğide Rüzgar Erkoçlar değil mi ablam :)
O da kızken tam tersi hormon alıp şimdi tam bir erkek vücuduna sahip..
Daha önce kız olduğunu bilen olmasa kimse bu erkek değildi demez :)

Aynen öyle Gülüm. Hormonlar herşeyi değiştirebiliyor. Ama ne demeye bunlar yapılırki bu şirkten başka birşey değil diye düşünüyorum.

Aynen öyle Gülüm. Hormonlar herşeyi değiştirebiliyor. Ama ne demeye bunlar yapılırki bu şirkten başka birşey değil diye düşünüyorum.

Öyle ablam ama yine de yargılamak düşmez bizlere. En doğrusunu Allah bilir diyip geçmek :) Çünkü yadırgarsak birgün bizim başımıza da gelebilir en yakınlarımızda ki bu daha kötüsüdür. Her zaman büyük konuşmamak lazım. Allah bilir diyip kurcalamamak böyle derin konuları :) Okuduğumuzda da rabbim hayırlısını versin demeliyiz :) Herşey bir imtihan şu hayatta. Herkes yada herşey birilerinin imtihanı :)

Öyle ablam ama yine de yargılamak düşmez bizlere. En doğrusunu Allah bilir diyip geçmek :) Çünkü yadırgarsak birgün bizim başımıza da gelebilir en yakınlarımızda ki bu daha kötüsüdür. Her zaman büyük konuşmamak lazım. Allah bilir diyip kurcalamamak böyle derin konuları :) Okuduğumuzda da rabbim hayırlısını versin demeliyiz :) Herşey bir imtihan şu hayatta. Herkes yada herşey birilerinin imtihanı :)

Tabiki Gülüm yargılamak bize düşmüyor. Ama ne bileyim okuyunca yada böyle şeyleri görünce bana ters geldiği için düşüncemi belirtiyorum işte ;)

Tabiki Gülüm yargılamak bize düşmüyor. Ama ne bileyim okuyunca yada böyle şeyleri görünce bana ters geldiği için düşüncemi belirtiyorum işte ;)

Elbette ablam bana da ters :)) Ama işte insan korkuyor eleştirirsem başıma gelirmi diye yorum yapmaya çekiniyorum bende :D
Haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama yine de bir yandan kişilerin içlerini neler yaşadıklarını bilmiyoruz. Bu yüzden Allah bilir diyip uzak duruyorum :)

Bunu ancak hastalık olduğunda yani vücuttaki hormonlar ile ilgili bir soru yaşandığında kabullenebilirim. Onun dışında kendi istekleriyle ortada hiç bir sorun yokken bunu kendine yapanlara ne demeli bilemiyorum.

Peki karaciğeri ve kalp damar sistemi ne durumdaymış, sonuçta yapay hormonların kanserojen riski de yüksek.

Geri