jeriko Özel Üye Özel üye 22 Ock 2009 #1 Otobüs hangi tarafa gidiyor?(sağ-sol) Açıklayınız? Not: Bu soru ilköğretim öğrencilerine sorulmuş ve % 95'i doğru yanıt vermiştir.
Otobüs hangi tarafa gidiyor?(sağ-sol) Açıklayınız? Not: Bu soru ilköğretim öğrencilerine sorulmuş ve % 95'i doğru yanıt vermiştir.
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ock 2009 #2 Sanki bana sağa gidiyo gibi geldi ama bilemiyorum. Upvote 0 Downvote
jeriko Özel Üye Özel üye 22 Ock 2009 #3 Evet doğru bu verdiğin cevapla bilememiş oluyorsun Upvote 0 Downvote
jeriko Özel Üye Özel üye 22 Ock 2009 #6 MRMİC dediki: Bence gitmiyor olduğu yerde duruyor Genişletmek için tıklayın... Doğru gitmiyor olabilir ama gitmeye karar verdiği zaman hangi yöne gider LoSt_LoVe dediki: şimdi aklıma geldi bu otobüs değilki Genişletmek için tıklayın... Lostlove yapma gözünü seveyim bundan daha iyi otobüs mü olur Upvote 0 Downvote
MRMİC dediki: Bence gitmiyor olduğu yerde duruyor Genişletmek için tıklayın... Doğru gitmiyor olabilir ama gitmeye karar verdiği zaman hangi yöne gider LoSt_LoVe dediki: şimdi aklıma geldi bu otobüs değilki Genişletmek için tıklayın... Lostlove yapma gözünü seveyim bundan daha iyi otobüs mü olur
LoSt_LoVe Forum Onuru 22 Ock 2009 #7 iyi o zaman deminki cevabım yalnışsa o zaman sola gidiyor yada havada uçuyor. Upvote 0 Downvote
dağcı Üstat 22 Ock 2009 #9 arkadaşlar bu soru eksik yolcu kapısı yada şoför kapısı görünmesi lazım burda ikiside görünmüyo nasıl yön tayin ediyorsunuz anlamadım bi açıklaması olan vardir inş ::S Upvote 0 Downvote
arkadaşlar bu soru eksik yolcu kapısı yada şoför kapısı görünmesi lazım burda ikiside görünmüyo nasıl yön tayin ediyorsunuz anlamadım bi açıklaması olan vardir inş ::S
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Ock 2009 #10 dağcının mantığıyla bakarsak ki mantıklı kapı görünmediğine göre otobüs sola gidiyor Upvote 0 Downvote