YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Diğer forumda kullandığımız radyo temasını dağıtma kararı aldım.
Tema Full CSS ile kodlanmış özgün tasarıma sahiptir. Menülerde mouseover efekti ve yarı transparan png resimler kullanılarak görsellik arttırılmıştır. Radyo temasını kullanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Linkleri ne kadar değiştirmeyin desem de nasılsa değiştireceksiniz. Ancak temayı ben kodladım gibi bir trip içine girmeyiniz
Temayı eklentiden indirebilirsiniz.
index.html dosyasında 30. satıra FlastCast radyo linkini yazmanız yeterlidir. Aşağıdaki kod satırında kırmızı ile belirtilmiş alana SID NO yazmak yeterli.
Demo için
Radyo temasının önizlemesi aşağıdaki gibidir.
Tema Full CSS ile kodlanmış özgün tasarıma sahiptir. Menülerde mouseover efekti ve yarı transparan png resimler kullanılarak görsellik arttırılmıştır. Radyo temasını kullanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Linkleri ne kadar değiştirmeyin desem de nasılsa değiştireceksiniz. Ancak temayı ben kodladım gibi bir trip içine girmeyiniz
Temayı eklentiden indirebilirsiniz.
index.html dosyasında 30. satıra FlastCast radyo linkini yazmanız yeterlidir. Aşağıdaki kod satırında kırmızı ile belirtilmiş alana SID NO yazmak yeterli.
Kod:
<IFRAME height="480" width="640" frameborder="0" scrolling="no" src="https://www.flatcast.info/Player.aspx?sid=[COLOR=#ff0000]xxxxx[/COLOR]"></IFRAME>
Demo için
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
tıklayınız.Radyo temasının önizlemesi aşağıdaki gibidir.