wien06 V.I.P V.I.P 25 Mys 2008 #1 Para Katlama Sanatı Bu sanatın adı olsa olsa "Para-gami" olur... Canı sıkılanlar için para katlama sanatı... Tabii katlayacak paranız varsa... ve ben para mı katlayıp bi köşede dursun diyorsanız buyrun deneyin.
Para Katlama Sanatı Bu sanatın adı olsa olsa "Para-gami" olur... Canı sıkılanlar için para katlama sanatı... Tabii katlayacak paranız varsa... ve ben para mı katlayıp bi köşede dursun diyorsanız buyrun deneyin.
wien06 V.I.P V.I.P 25 Mys 2008 #5 kelebek dediki: Yazık paralara kıyamam Genişletmek için tıklayın... Senmi paraya kiyaman baskasi dese inanirimda(Daha önce söyleseydin sanada inanirdim )
kelebek dediki: Yazık paralara kıyamam Genişletmek için tıklayın... Senmi paraya kiyaman baskasi dese inanirimda(Daha önce söyleseydin sanada inanirdim )
kelebek -ütopik- V.I.P 25 Mys 2008 #6 wien o zaman çıkar tüm paralarımızı birleştirip sabaha kadar katlayalım
wien06 V.I.P V.I.P 25 Mys 2008 #7 kelebek dediki: wien o zaman çıkar tüm paralarımızı birleştirip sabaha kadar katlayalım Genişletmek için tıklayın... Bizim paralar adi üstünde sanal paralar sanal paralarida ancak rüyamizda katlariz
kelebek dediki: wien o zaman çıkar tüm paralarımızı birleştirip sabaha kadar katlayalım Genişletmek için tıklayın... Bizim paralar adi üstünde sanal paralar sanal paralarida ancak rüyamizda katlariz
kelebek -ütopik- V.I.P 25 Mys 2008 #8 Forumdan ayrılırken YTL'ye çevirttir Ben öaaştan kalan parayı vereyim istersen zaten pek bişi kalmadı
Forumdan ayrılırken YTL'ye çevirttir Ben öaaştan kalan parayı vereyim istersen zaten pek bişi kalmadı
M Misafir Üye2 Katılımcı 25 Mys 2008 #9 wien06 dediki: Bizim paralar adi üstünde sanal paralar sanal paralarida ancak rüyamizda katlariz Genişletmek için tıklayın... asıl sanal paraları katlamak lazım başka ne işe yariicaklar
wien06 dediki: Bizim paralar adi üstünde sanal paralar sanal paralarida ancak rüyamizda katlariz Genişletmek için tıklayın... asıl sanal paraları katlamak lazım başka ne işe yariicaklar
kelebek -ütopik- V.I.P 25 Mys 2008 #10 Bence de Paran mı var derdin var abi bakın bana çulsuz çok mutluyum