A ARWEN Üyecik 15 Nsn 2012 #1 [Daha önce tanışmıştık mesaj bile atmıştım ama , nekadar nazari itibare alınmışımki yeni üye muamelesi görüyorum. Kusura bakmayın sitemle girdim konuya ama gerçek buydu. Adım serkan izmirliyim şimdilik bu kadar .
[Daha önce tanışmıştık mesaj bile atmıştım ama , nekadar nazari itibare alınmışımki yeni üye muamelesi görüyorum. Kusura bakmayın sitemle girdim konuya ama gerçek buydu. Adım serkan izmirliyim şimdilik bu kadar .
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Nsn 2012 #2 hosgeldinizz keyifli forumlar ... surekli aktif olmadiginiz icin KARISIKLIK olmustur )
A ARWEN Üyecik 15 Nsn 2012 #4 acelya dediki: hosgeldinizz keyifli forumlar ... surekli aktif olmadiginiz icin KARISIKLIK olmustur ) Genişletmek için tıklayın... Présence dediki: Hoş geldin yeniden. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim çok naziksiniz.
acelya dediki: hosgeldinizz keyifli forumlar ... surekli aktif olmadiginiz icin KARISIKLIK olmustur ) Genişletmek için tıklayın... Présence dediki: Hoş geldin yeniden. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim çok naziksiniz.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Nsn 2012 #5 Cerezforum Ailesi oldugumuz icin dir bu )
A ARWEN Üyecik 15 Nsn 2012 #6 acelya dediki: Cerezforum Ailesi oldugumuz icin dir bu ) Genişletmek için tıklayın... Hııııımmm Öylemiiiiii Bu nezaketinizi çerezforma mı borçluyum yani ?
acelya dediki: Cerezforum Ailesi oldugumuz icin dir bu ) Genişletmek için tıklayın... Hııııımmm Öylemiiiiii Bu nezaketinizi çerezforma mı borçluyum yani ?