yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2022 #1 Bakalim kim verecek bu Sorunun cevabini
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2022 #3 Horozdan olsa Horoz döner denir demekki horoz degil tavuk ) bunda bir kurt yenigi varda bulamadim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Mys 2022 #4 yesim434 dediki: Horozdan olsa Horoz döner denir demekki horoz degil tavuk ) bunda bir kurt yenigi varda bulamadim Genişletmek için tıklayın... Nerden biliyorsun tavuk olduğunu belki tavuk diye horoz kakaliyorlar
yesim434 dediki: Horozdan olsa Horoz döner denir demekki horoz degil tavuk ) bunda bir kurt yenigi varda bulamadim Genişletmek için tıklayın... Nerden biliyorsun tavuk olduğunu belki tavuk diye horoz kakaliyorlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2022 #5 Benim kafama takilan baska birsey daha var acep tavuk dönermi yoksa Ekmek dönermi ))
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 14 Mys 2022 #6 yesim434 dediki: Benim kafama takilan baska birsey daha var acep tavuk dönermi yoksa Ekmek dönermi )) Genişletmek için tıklayın... Ekmeği nasıl donere takacaklar ne tavuk ne horoz ölü civcivleri tavuk döner diye yediriyorlar
yesim434 dediki: Benim kafama takilan baska birsey daha var acep tavuk dönermi yoksa Ekmek dönermi )) Genişletmek için tıklayın... Ekmeği nasıl donere takacaklar ne tavuk ne horoz ölü civcivleri tavuk döner diye yediriyorlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Mys 2022 #7 evet biliyorum malesefki icinde etten kalan hersey var ama bile bile hala yiyioruz ya ( bu insanlar kadar pis bogaz yoktur ya
evet biliyorum malesefki icinde etten kalan hersey var ama bile bile hala yiyioruz ya ( bu insanlar kadar pis bogaz yoktur ya
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 15 Mys 2022 #8 Et döner dışında yemem.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mys 2022 #9 Asi Kız dediki: Et döner dışında yemem. Genişletmek için tıklayın... Bu domuz eti yiyor haberi yok
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 15 Mys 2022 #10 Aşĸ-ı DeruN dediki: Bu domuz eti yiyor haberi yok Genişletmek için tıklayın... Ne alaka domuz etiyle