P Papatya V.I.P V.I.P 21 Nsn 2013 #3 İşadamları genelde o denilenden oluyor,neyse ben ağızımı kapatayım. ;
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Nsn 2013 #4 LeyL-i Matem dediki: İşadamları genelde o denilenden oluyor,neyse ben ağızımı kapatayım. ; Genişletmek için tıklayın... Tam tersi o.. O denilen genelde iş adamı oluyor..
LeyL-i Matem dediki: İşadamları genelde o denilenden oluyor,neyse ben ağızımı kapatayım. ; Genişletmek için tıklayın... Tam tersi o.. O denilen genelde iş adamı oluyor..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Nsn 2013 #5 LeyL-i Matem dediki: İşadamları genelde o denilenden oluyor,neyse ben ağızımı kapatayım. ; Genişletmek için tıklayın... eFSaNe_KaRTaL dediki: Tam tersi o.. O denilen genelde iş adamı oluyor.. Genişletmek için tıklayın... nereden biliyorsunuz ??
LeyL-i Matem dediki: İşadamları genelde o denilenden oluyor,neyse ben ağızımı kapatayım. ; Genişletmek için tıklayın... eFSaNe_KaRTaL dediki: Tam tersi o.. O denilen genelde iş adamı oluyor.. Genişletmek için tıklayın... nereden biliyorsunuz ??
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Nsn 2013 #6 RUZG4R dediki: nereden biliyorsunuz ?? Genişletmek için tıklayın... Mecazi anlamda iş adamından bahsediyoruz..Kimseye bir şey dediğimiz yok dai..
RUZG4R dediki: nereden biliyorsunuz ?? Genişletmek için tıklayın... Mecazi anlamda iş adamından bahsediyoruz..Kimseye bir şey dediğimiz yok dai..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Nsn 2013 #7 eFSaNe_KaRTaL dediki: Mecazi anlamda iş adamından bahsediyoruz..Kimseye bir şey dediğimiz yok dai.. Genişletmek için tıklayın... Sen öyle kullanmış olabilirsin ama bazı küçüklerin dili gereğinden büyük oluyor bazen yegen ..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Mecazi anlamda iş adamından bahsediyoruz..Kimseye bir şey dediğimiz yok dai.. Genişletmek için tıklayın... Sen öyle kullanmış olabilirsin ama bazı küçüklerin dili gereğinden büyük oluyor bazen yegen ..