Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Nsn 2021 #1 Bu aralar denk geliyorum böyle konulara bence her ikisiyle de yenir pilav ya sizce?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Nsn 2021 #2 Ben kasikla yemeyi tercih ediyorum, tercih meselesi tabii.
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 4 Nsn 2021 #4 Hintliler mercimek çorbası karıştırıp elle yiyor bazen denesem mi diyorum sonra kız şeytana uyma sana göre değil diyorum kaşıkla yiyorum ??
Hintliler mercimek çorbası karıştırıp elle yiyor bazen denesem mi diyorum sonra kız şeytana uyma sana göre değil diyorum kaşıkla yiyorum ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Nsn 2021 #5 Benim durum klasik çatalla yerim nedense kaşıkla tat vermiyor pilava bana
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 4 Nsn 2021 #6 YoRuMSuZ dediki: Benim durum klasik çatalla yerim nedense kaşıkla tat vermiyor pilava bana Genişletmek için tıklayın... Babamda hep çatalla yer ?
YoRuMSuZ dediki: Benim durum klasik çatalla yerim nedense kaşıkla tat vermiyor pilava bana Genişletmek için tıklayın... Babamda hep çatalla yer ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #7 Salata varsa pilavın üzerine döker yerim. Kaşıkla tabiki ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Nsn 2021 #8 Eskiden çatalla yiyordum şimdi herşeyi kaşıkla yiyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Nsn 2021 #9 nazenin dediki: Eskiden çatalla yiyordum şimdi herşeyi kaşıkla yiyorum Genişletmek için tıklayın... Bu dönüşümün nedenini merak ettim
nazenin dediki: Eskiden çatalla yiyordum şimdi herşeyi kaşıkla yiyorum Genişletmek için tıklayın... Bu dönüşümün nedenini merak ettim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Nsn 2021 #10 YoRuMSuZ dediki: Bu dönüşümün nedenini merak ettim Genişletmek için tıklayın... Çocuk çocuktan önce saatlerce sofrada kalma lüksüm vardı keyif ederek yiyordum ama şimdi karnım doysun yeter diyorum hızlı yiyorum Kaşıkla daha büyük lokma alabiliyorsun
YoRuMSuZ dediki: Bu dönüşümün nedenini merak ettim Genişletmek için tıklayın... Çocuk çocuktan önce saatlerce sofrada kalma lüksüm vardı keyif ederek yiyordum ama şimdi karnım doysun yeter diyorum hızlı yiyorum Kaşıkla daha büyük lokma alabiliyorsun