You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
platonik aşk yasayanlarin unutamadığı 20 şarkı
Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
- 1.Feridun Düzağaç – Beni Bırakma “Belki güneş bir gün ikimiz için doğar.”
- 2.Vega – İz Bırakanlar Unutulmaz “Derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti.”
- 3.Umay Umay – Hareket Vakti “Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince…”
- 4.Teoman – Gemiler”Dalga sesleri vardı gülüşlerde…”
- 5. Şebnem Ferah – Sigara “Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun.”
- 6. Mazhar Alanson – Yandım“Seni görebildiğim yer rüyalar artık.”
- 7. Sezen Aksu – Vazgeçtim”Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter.”
- 8. Fikret Kızılok – Gönül “Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül.”
- 9. Barış Manço – Unutamadım “Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni…”
- 10. Cem Karaca – Resimdeki Gözyaşları “Koyup da bir başına Bırakıp gittin beni.”
- 11. Gökhan Kırdar – Üstüme Basıp Geçme Yar “Bıraksan da elimi sevgin bana yeter Susarım öpüşüne avunur da söylemem.”
- 12. Ezginin Günlüğü – Eksik Bir Şey Mi Var “Terliklerimle gelsem sana Sonunda aşkı bulmuş gibi.”
- 13. Nejat İşler – Ah “Ah eğleniyor kendi başına Ah neşesi yeter Ah umurunda mı sandın bu dünya Ah neşesi yeter…”
- 14. Müslüm Gürses – Nilüfer “Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilüfer Sevgisizliğine bir kalp verdim…”
- 15. Ahmet Kaya – Kendine iyi bak”Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi?”
- 16. Zeki Müren – Elbet Bir Gün Buluşacağız”Benim içimde yanan ateş var. Sevgilim, ne zaman buluşacağız?”
- 17. Müzeyyen Senar – Kimseye Etmem Şikayet “Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime…”
- 18. İlhan İrem – Anlasana “Sensizliğin acısını sen nereden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki…”
- 19. Levent Yüksel – Zalim “Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim senin Allah’ın yok mu?”
20. Mehmet Güreli – Kimse Bilmez “Bu yıldızlar gökler ne zaman başladı dönmeye? Kimse bilmez, kimse bilmez…”
Sizlerin hangisi peki ))