Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1.Feridun Düzağaç – Beni Bırakma “Belki güneş bir gün ikimiz için doğar.”2.Vega – İz Bırakanlar Unutulmaz “Derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti.”3.Umay Umay – Hareket Vakti “Sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde Bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince…”4.Teoman – Gemiler”Dalga sesleri vardı gülüşlerde…”5. Şebnem Ferah – Sigara “Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun.”6. Mazhar Alanson – Yandım“Seni görebildiğim yer rüyalar artık.”7. Sezen Aksu – Vazgeçtim”Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter.”8. Fikret Kızılok – Gönül “Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül.”9. Barış Manço – Unutamadım “Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni…”10. Cem Karaca – Resimdeki Gözyaşları “Koyup da bir başına Bırakıp gittin beni.”11. Gökhan Kırdar – Üstüme Basıp Geçme Yar “Bıraksan da elimi sevgin bana yeter Susarım öpüşüne avunur da söylemem.”12. Ezginin Günlüğü – Eksik Bir Şey Mi Var “Terliklerimle gelsem sana Sonunda aşkı bulmuş gibi.”13. Nejat İşler – Ah “Ah eğleniyor kendi başına Ah neşesi yeter Ah umurunda mı sandın bu dünya Ah neşesi yeter…”14. Müslüm Gürses – Nilüfer “Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilüfer Sevgisizliğine bir kalp verdim…”15. Ahmet Kaya – Kendine iyi bak”Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi?”16. Zeki Müren – Elbet Bir Gün Buluşacağız”Benim içimde yanan ateş var. Sevgilim, ne zaman buluşacağız?”17. Müzeyyen Senar – Kimseye Etmem Şikayet “Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime…”18. İlhan İrem – Anlasana “Sensizliğin acısını sen nereden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki…”19. Levent Yüksel – Zalim “Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim senin Allah’ın yok mu?”20. Mehmet Güreli – Kimse Bilmez “Bu yıldızlar gökler ne zaman başladı dönmeye? Kimse bilmez, kimse bilmez…”Sizlerin hangisi peki ))