yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Şbt 2007 #2 ) yakisir deli Kanli adama ))
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Şbt 2007 #4 Allah belanı vermesin emi kılıbık Patlatamadın mı ağazının üzerine 2 dene?
cırcırböcee V.I.P V.I.P 22 Şbt 2007 #5 Dizi kaldırılınca iş bulamadı heralde Hem fıstık gibi kadın ya ne güzel işte daha ne ister
G Girayhan Usta 22 Şbt 2007 #6 Ne deli kanlı adamlar tanımıştım.hepsi kadınlar yüzünden iki paralık oldu.Yazık oldu Polat a çok yazık
Ne deli kanlı adamlar tanımıştım.hepsi kadınlar yüzünden iki paralık oldu.Yazık oldu Polat a çok yazık
cırcırböcee V.I.P V.I.P 22 Şbt 2007 #7 Doğru söylediniz şimdi Erkeği bi para bide kadın bozarmış Allahım bunu ben mi söylüyorum Aman onlarda dirayetli olsunlar bozulmasınlar yaniiii
Doğru söylediniz şimdi Erkeği bi para bide kadın bozarmış Allahım bunu ben mi söylüyorum Aman onlarda dirayetli olsunlar bozulmasınlar yaniiii
G Girayhan Usta 22 Şbt 2007 #8 Sadece erkeği mi bozarlar sanki.Tarihte kaç tane Türk devleti çinli prensesler yüzünden tarih sahnesin çekilmek zorunda kaldı.demekki kadınlar aynı zamanda devlet düşmanıymı.
Sadece erkeği mi bozarlar sanki.Tarihte kaç tane Türk devleti çinli prensesler yüzünden tarih sahnesin çekilmek zorunda kaldı.demekki kadınlar aynı zamanda devlet düşmanıymı.
cırcırböcee V.I.P V.I.P 22 Şbt 2007 #9 Herşeyi karıştırıyoruz vay be karmaşıklığımızı bi kez daha tescillediniz