-Evimi bir parti sonrasi temizlemek için saatlerce ugrasiyorsam, bir cok arkadaşım var demektir.
-Faturalarimi ödeyebiliyorsam, bir isim var demektir.
-Pantolunum biraz sıkıyorsa, ac kalmiyorum demektir.
-Gölgem beni izliyorsa, güneş ışığını görüyorum demektir.
-Otobüsten indigim yerden isyerime yolu uzun buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir.
-Hükümet hakkinda elestiri yapabiliyor ve bu elestrileri baskalarindan da duyuyorsam, konusma özgürlügümüz var demektir.
-Otobüs beklerken yanimdaki adam Anahtarlari ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsiz oluyorsam, duyuyorum demektir.
-Camlari silmem, çatiyi onarmam gerekiyorsa bir evim var demektir.
-Dogal gaz faturam yüklü geliyorsa, isiniyorum demektir.
-Yiginla yikanacak ve ütülenecek çamasirlarim varsa, yiginla giyecegim var demektir.
-Çalar saatim sabahin köründe çaliyorsa, yasiyorum demektir.
-Aksamlari kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağriyorsa, o gün üretici olmuşum demektir.
VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABILIYORSAM MUTLUYUM DEMEKTIR...
-Faturalarimi ödeyebiliyorsam, bir isim var demektir.
-Pantolunum biraz sıkıyorsa, ac kalmiyorum demektir.
-Gölgem beni izliyorsa, güneş ışığını görüyorum demektir.
-Otobüsten indigim yerden isyerime yolu uzun buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir.
-Hükümet hakkinda elestiri yapabiliyor ve bu elestrileri baskalarindan da duyuyorsam, konusma özgürlügümüz var demektir.
-Otobüs beklerken yanimdaki adam Anahtarlari ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsiz oluyorsam, duyuyorum demektir.
-Camlari silmem, çatiyi onarmam gerekiyorsa bir evim var demektir.
-Dogal gaz faturam yüklü geliyorsa, isiniyorum demektir.
-Yiginla yikanacak ve ütülenecek çamasirlarim varsa, yiginla giyecegim var demektir.
-Çalar saatim sabahin köründe çaliyorsa, yasiyorum demektir.
-Aksamlari kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağriyorsa, o gün üretici olmuşum demektir.
VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABILIYORSAM MUTLUYUM DEMEKTIR...