Portre Resim Düzenleme(Video Anlatım)

sherry

V.I.P
V.I.P
Aşağıdaki linklerde portre resimleri düzenlemek için bazı neler yapılması gerektiğini anlatan videolar, dökümanlar ve resimler var. Bunlara ulaşmak için ilgili linke tıklayınız.

Püzrüzsüz Cilt: Özellikle portre fotoğraflarında karşımıza çıkan pürüzlü cilt, sivilceler vb gibi "çıkıntı"ların düzeltilmesinde ve pürüzsüz bir görünüm sunulmasında yardımcı olacak bir video.

Digital Plastik Cerrahi: Ufak çaplı güzelleştirme operasyonlarına nasıl girişebileceğinizi resimli olarak anlatan bir döküman.

Beyaz Dişler ve Parlak Gözler: Dişleri nasıl daha beyaz, gözleri nasıl daha da parlak kılabiliriz?

Saç Rengini Değiştirme: Saç rengini kolaylıkla nasıl değiştirebilirsiniz?

Daha Fazla Cazibe:
Kişiye melek yüzlü bir görünüm nasıl verilir?

Makyaj: Makyaj yapın.

Gör rengi: Göz rengini değiştirin.

hiçç beğenmedim bu siteyi... bakıyorum hep karşıma ingilizce çıkıyor. başlığı türkce içeriği ingilizce ne kötü bir site hiç beğenmedim. yada beni yönlendirin lütfen

Sana katılıyorum. Evet evet başlıklar dışında heryer tüm içerik ingilizce :))

Ben yönetici olarak hiç ama hiiiiç beğenmiyorum ki senin beğenmemenden daha olağan bişey olamaz değil mi yani meltem :)

Bunları Türkçe'ye çevirme şansım yok arkadaşlar. Ben de zorda kalmadıkça yabancı dil kullnamıyorum. Ama photoshop kullananlar için menülerdeki komutlardan dolayı buradaki terimler yabancı kalmaz, mutlaka birileri faydalanır diye eklemiştim. Fikirlerinizi belirtin eğer kimseye faydalı olmayacağını düşünüyorsanız silebiliriz..

Bence hiç de fena değil.. İngilizce bilgisi de gerektirmiyor. Zaten sayfada kullanılacak "tool" lar vesaireler tırnak içine alınmış ve resimlerle de pekiştirilmiş.
Photoshop a aşina biri için zor olmayacağını düşünüyorum.

Geri