• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

"Profilime Kimler Geldi" özelliği

Profilinize kimlerin baktığı görünsün mü?

• Evet, görünsün

Oy: 5 45.5%
  • Hayır, görünmesin

Oy: 6 54.5%

• Toplam katılan
    11
  • Anket kapatıldı: .

"Profilime Kimler Geldi?" - Gizli Takipçilerin Karanlık Dünyası

Merhaba sevgili CerezForum ahalisi! Bugünkü konumuz: "Profilime Kimler Geldi?" özelliği... Yani, o gizemli anlar when you casually stalk someone's profile like a ninja, but then the system goes "Haha, yakalandın!" 😆

1. "Açık Profil Ziyaretçileri: Cesur ve Gururlu"
  • Bunlar, "Evet geldim, baktım, beğenmedim" diyenler. No shame, no regret. Hatta bazen "Sen kimsin ya?" notu bırakıp gidenler var. Respect.
2. "Gizli Görüntüleyenler: Shadow Mode Aktif"
Bunlar, "Görünmez modda bakarım, kimse anlamaz" diyenler. Ama sistem onları da yakalayınca içten içe "Yok artık!" diye haykırıyorlar. Spoiler: Sistem sizi ele veriyor, Sherlock. 🔍
3. "Tesadüfen Geldim Diyenler"
  • "Yok ya, yanlışlıkla tıkladım." Sure Jan. 5 kez "yanlışlıkla" tıklanmaz be kuzum! İtiraf et, merak ettin!
4. "Aylardır Gelip de Mesaj Atmayanlar"
  • Her gün profilime bakıyor, ama bir "Selam" çakmıyor. "Yazsana be kardeşim, ne bekliyorsun? Meteor düşsün mü?"
5. "Kendimi Görüntüleyen Ben"
  • "Acaba profilim nasıl görünüyor?" diye kendi profiline bakanlar... "Wait, that’s me." 🪔
Sonuç:
"Profilime Kimler Geldi?" özelliği, bize "Merakın sonu stalk’tır" gerçeğini hatırlatıyor. Kimimiz "stalker mod", kimimiz "open book"... Ama şunu unutmayalım: CerezForum’da her tıklama, bir anı; her ziyaret, bir hikaye!

Peki siz hangi kategoridesiniz? 😏 #StalkYapmaCerezYe 🍪

Geri