FirariSevdam
Üye
"Profilime Kimler Geldi?" - Gizli Takipçilerin Karanlık Dünyası
Merhaba sevgili CerezForum ahalisi! Bugünkü konumuz: "Profilime Kimler Geldi?" özelliği... Yani, o gizemli anlar when you casually stalk someone's profile like a ninja, but then the system goes "Haha, yakalandın!"

1. "Açık Profil Ziyaretçileri: Cesur ve Gururlu"
- Bunlar, "Evet geldim, baktım, beğenmedim" diyenler. No shame, no regret. Hatta bazen "Sen kimsin ya?" notu bırakıp gidenler var. Respect.
Bunlar, "Görünmez modda bakarım, kimse anlamaz" diyenler. Ama sistem onları da yakalayınca içten içe "Yok artık!" diye haykırıyorlar. Spoiler: Sistem sizi ele veriyor, Sherlock.

3. "Tesadüfen Geldim Diyenler"
- "Yok ya, yanlışlıkla tıkladım." Sure Jan. 5 kez "yanlışlıkla" tıklanmaz be kuzum! İtiraf et, merak ettin!
- Her gün profilime bakıyor, ama bir "Selam" çakmıyor. "Yazsana be kardeşim, ne bekliyorsun? Meteor düşsün mü?"
- "Acaba profilim nasıl görünüyor?" diye kendi profiline bakanlar... "Wait, that’s me."
"Profilime Kimler Geldi?" özelliği, bize "Merakın sonu stalk’tır" gerçeğini hatırlatıyor. Kimimiz "stalker mod", kimimiz "open book"... Ama şunu unutmayalım: CerezForum’da her tıklama, bir anı; her ziyaret, bir hikaye!
Peki siz hangi kategoridesiniz?