• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Profilinizi Özelleştirin

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bu akşam itibari ile forumu 4.0.8 versiyonuna yükselttik. Bu versiyon ile bazı değişiklikler oldu. Eğer gözünüze çarpan eksiklikler varsa lütfen bildiriniz...

- - - - -​

Daha önce 3.x sürümlerde kullandığımız ve üyelerimizin çok sevdiği bir özellik olan Profil özelleştirme olayı artık geri geldi :) Profilinize girdiğinizde "Profilinizi Özelleştirin" yazan bir butonla karşılaşacaksınız. Bu butona tıklayarak profil görünümünü değiştirmek için gerekli olan ayar penceresi açılacaktır.

Şimdilik Türkçe'ye çevirmedim. Deneme yanılma yoluyla çok güzel görünümlü profiller oluşturacağınızdan eminim. Zaten önizleme yapabiliyorsunuz.

Yaptığınız değişikliklerini geçerli olması için "Kaydet" butonuna tıklamayı unutmayın. Ayrıca yaptığınız değişiklikleri "Orijinaline Döndür" butonuna tıklayıp kaydederek geri alabilir, "Standart" butonuna tıklayarak değişiklik yapılmadan önceki halini görebilirsiniz.

Standart üyelerimiz bu özelliği biraz daha sınırlı kullanmak durumundalar. Ama özel üye olmak oldukça kolay, sadece 100 mesajı olan üyelerimiz alttaki linkten bildirimde bulunarak Özel Üye olabilirler.

Ama kendiliğinden siyah olmuş benim profilim acil özelleştirmem lazım :D
Bide şu marketteki hediyeleri yenileselerdi güzel olurdu:)

Ama kendiliğinden siyah olmuş benim profilim acil özelleştirmem lazım :D
Bide şu marketteki hediyeleri yenileselerdi güzel olurdu:)
Hediye marketle yakında ilgilenicem :) Daha önce profil özelleştirmişsin demek ki eski renk ayarları aynen duruyo.

Ama ama güzel gülücüklerimiz gitmiş Yorumsuz yineee :( Eski smileyleri istiyorum(z)..=P
Gülücük olayına hemen bakıyorum :)

para çalamıyoruuuummm :S
Para çalınmak için değildir, kimsenin parasında olmasın pls gözümüz :D:D

Profillerini özelleştirenler bu bölümde duyurabilirler :)

Eee bizde yapıcı eleştirilerde bulunabiliriz böylece :P

Geri