arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ock 2012 #1 Puf Tava Böreği Malzemeler 2,5 bardak yoğurt 2 tatlı kaşığı kabartma tozu bir çimtik tuz aldığı kadar un Hazırlanışı Yoğurtla kabartma tozunu iyice karıstırdıktan sonra, tuzunu ve ununu ekleyin kulak memesi kıvamına geldikten sonra top top yapıp yagda kızartın.
Puf Tava Böreği Malzemeler 2,5 bardak yoğurt 2 tatlı kaşığı kabartma tozu bir çimtik tuz aldığı kadar un Hazırlanışı Yoğurtla kabartma tozunu iyice karıstırdıktan sonra, tuzunu ve ununu ekleyin kulak memesi kıvamına geldikten sonra top top yapıp yagda kızartın.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ock 2012 #3 alma bebeeemkalsın zaten tarifine bakalım diye paylaştım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Ock 2012 #6 ben yerim bunu sitemin hakkını da bana ver ama kuru gitmez çayda demle ..sen çiğ köftede yapsana
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ock 2012 #7 hepsini veriyorum abicim gece gece ye göbeğin kocaman olsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Ock 2012 #8 arz-ı hal dediki: hepsini veriyorum abicim gece gece ye göbeğin kocaman olsun Genişletmek için tıklayın... bişey olmaz spor yapıyorum ben eritirim
arz-ı hal dediki: hepsini veriyorum abicim gece gece ye göbeğin kocaman olsun Genişletmek için tıklayın... bişey olmaz spor yapıyorum ben eritirim